• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. august 2011 - Bentley Motors

Ny Bentley Continental GTC

Forbedret på stort set alle områder inden for design og teknik.

Den nye Bentley Continental GTC vises for offentligheden på den internationale biludstilling i Frankfurt i september. Den nye Bentley Continental GTC vises for offentligheden på den internationale biludstilling i Frankfurt i september.

Bentley
Kompromisløs kvalitet
Siden modellens debut i 2006 har Bentley Continental GTC været en enestående salgssucces og med den nye Bentley Continental GTC venter endnu en cabriolet i luksusklassen med kompromisløs fokus på kvalitet.

Kunderne har altid været tiltrukket af modellens uovertrufne komfort og anvendelighed i hverdagen, men hvor den første Bentley Continental GTC var elegant og underspillet, har den nye model mere moderne, frembrusende og maskuline karakteristika.

I nyheden i sidste uge om sultanen af Bruneis 3.670 biler, der fremgik det, at han har 446 stk. af luksusbilen Bentley. Du kan læse nyheden her

Uden søm og svejsninger
Ved hjælp af avancerede fremstillingsteknikker er forskærmene lavet uden brug af søm eller svejsninger og som noget nyt for Bentley Continental GTC leveres modellen nu med 20 fælge som standard med tre typer 21" hjul, hvilket understreger modellens mere sportslige egenskaber.

Øget komfort i håndlavet kabine
Den fire-personers cabriolet har en ny og mere rummelig håndlavet kabine med blødt naturlæder, et omfattende udvalg af ædle træsorter og cool-touch metaller. Endvidere nu mere praktisk med ekstra benplads, nye opbevaringsløsninger og et utal af innovative funktioner som eksempelvis et omfattende touch-screen infotainment system. Desuden er den nye Bentley Continental GTC udstyret med nakkevarmere for øget komfort, når taget er nede.

Der er et imponerende antal kombinationsmuligheder med 17 standard naturlæder-farver med seks forskellige farvekombinationer samt syv typer træsorter. Det skræddersyede tag er suppleret med akustisk glas og bundplader for optimal støjisolering.

Bredere sporvidde
En bredere sporvidde for og bag, skarpere styring og affjedring forbedrer vejgreb og stabilitet. Bentleys avancerede firehjulstræk fordeler nu motorens kræfter med 40:60, hvilket forstærker de dynamiske køreegenskaber og minimerer understyring i skarpe kurver, hvilket giver føreren optimale forudsætninger for at balancere modellen via en præcis speederrespons.

Motor med 575 hk
Ydelsen i den nye Bentley Continental GTC twin-turbo 6-liters W12 motor er øget til hele 575 hk, mod 560 hk i den tidligere model og det maksimale drejningsmoment er forøget med yderligere 50 Nm til imponerende 700 Nm. Med Bentleys innovative FlexFuel teknologi er motoren både i stand til at køre på bioethanol, almindeligt brændstof eller en kombination af de to.

Den emotionelle model
Bentley Continental GTC har altid været den mest emotionelle model i Continental modelrækken og er et udstillingsvindue for Bentley design. Med sin skræddersyede top er Bentley Continental GTC en britisk cabriolet tro mod de klassiske Bentleys fra fortiden.

"Med den uovertrufne teknologi, ydeevne og design, der er investeret i denne model, er der taget hul på et nyt kapitel for Bentley cabriolet", udtaler Wolffgang Durheimer, bestyrelsesformand og administrerende direktør i Bentley Motors.

Den nye Bentley Continental GTC kan allerede nu bestilles hos eneforhandleren i Danmark, Bentley Copenhagen.
 

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.