• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. august 2011 - SEAT

SEAT sænker prisen på Ibiza

SEAT sænker danske priser på testvinderen Ibiza.

Testvinderen i AutoBild SEAT Ibiza kan nu fås for kun 119.900 kr. Testvinderen i AutoBild SEAT Ibiza kan nu fås for kun 119.900 kr.

SEAT

Ibiza fås for 119.900
SEAT Ibiza er netop af det tyske bilblad AutoBild blevet kåret til den bedste bil nogensinde i kategorien små biler. Og nu sætter SEAT i Danmark trumf på og sænker prisen på Ibiza, så den fås fra 119.900 kroner.

SEAT Ibiza er netop blevet testet af det tyske bilblad Auto Bild, der kørte over 100.000 km i bilen for derefter at skille den ad og tjekke den. AutoBild gav Ibiza en samlet karakter på 1, hvilket placerer SEAT Ibiza på en suveræn førsteplads i testkategorien for små biler.

Nu går SEAT i Danmark skridtet videre og sænker prisen på SEAT Ibiza. Med en indgangspris på  119.900 kroner sænkes prisen med  6.000 kroner for den billigste Ibiza.
Ibiza er en uhyre populær model og når man ser testen i AutoBild og kender bilen som mig, så forstår man hvorfor. Vi vil nu gerne give endnu flere mulighed for at stifte bekendtskab med Ibiza og har derfor valgt at sænke prisen, siger SEATs danske direktør. Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Find din næste brugte SEAT Ibiza her

Priserne på Ibiza sættes ned med:
• Ibiza SC prisreduktion på  op til 15.000 kroner.
• Ibiza 5-dørs prisreduktion på  op til 15.000 kroner.
• Ibiza ST prisreduktion på  op til kr. 9.700 kroner.

Arbejder løbende med at gøre SEAT mere attraktiv
SEAT har på verdensplan en ambitiøs vækststrategi. I Danmark betyder det, at SEAT Danmark hele tiden arbejder på at gøre SEAT så attraktiv som muligt for bilkøberne. Helt konkret betyder det, at SEAT justerer på priserne, åbner stadigt flere udsalgssteder, opgraderer showrooms og styrker kundeservicen.

Vi har et meget stærkt modelprogram med brændstoføkonomiske, familievenlige modeller i alle populære klasser. Og Ibiza er en af de allermest populære, så vi ser frem til med lavere priser at sende endnu flere Ibiza på gaden, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.  
SEAT solgte i 2010 1.187  SEAT Ibiza. Der er mulighed for selv at teste Ibiza, når SEAT i weekenden den 3.- 4. september holder Åbent Hus over hele landet.

SEAT har i dag 27 udsalgssteder og forhandlere i Danmark, men forventer at have en række yderligere forhandlere på plads i løbet af 2011.

Find din næste brugte SEAT Ibiza her

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.