• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. august 2011 - Mazda

Mazda har verdenspremiere

Mazda CX-5 får premiere på Frankfurt Motor Show.

Verdenspremiere på Mazda CX-5 i perioden 13.-25. september på Frankfurt Motor Show. Verdenspremiere på Mazda CX-5 i perioden 13.-25. september på Frankfurt Motor Show.

Mazda

Mazda CX-5
Ny Crossover SUV fra Mazda med banebrydende SKYACTIVteknologi
• Helt ny crossover SUV, den første i en helt ny generation af biler fra Mazda
• Konstrueret med Mazdas SKYACTIV-teknologier: helt nyudviklede motorer og
gearkasser, undervogn og karrosseristruktur
• Målet er CO2-emission fra under 120g/km*
• Første bil med nyt designsprog ‘KODO – Soul of Motion’

Verdenspremiere i Frankfurt
Mazda Motor Corporation har verdenspremiere på den helt nye Mazda CX-5 på Frankfurt Motor Show fra den 13. til og med 25. september 2011. Mazda CX-5 er den første bil i en helt ny generation af biler fra Mazda, der er bygget op omkring Mazdas nye og banebrydende SKYACTIV-teknologier og et nyt designsprog kaldet ‘KODO - Soul of Motion’.
Mazda CX-5 viderefører den køreglade natur, der er et kendetegn for alle Mazdamodeller, og introduceres gradvist på de forskellige markeder verden over fra starten af 2012. Det er endnu uvist, hvornår den introduceres i Danmark. Den er nyudviklet helt fra bunden med alle de nye SKYACTIV-teknologier bestående af benzin- og dieselmotorer, gearkasser, karrosseristruktur og undervognsteknik. Sammen gør de det muligt at opnå præcise og dynamiske køreegenskaber kombineret med en meget komfortabel adfærd og fremragende miljø- og sikkerhedsmæssige egenskaber.

To motortyper i Mazda CX-5
Motorprogrammet til Mazda CX-5 med europæiske specifikationer kommer til at bestå af henholdsvis 2.0-liters benzinmotorer (SKYACTIV-G) og 2.2-liters dieselmotorer (SKYACTIV-D) med forskellige ydelser. Begge motortyper arbejder med et kompressionsforhold på 14:1 for at opnå en ideel forbrænding. Det er henholdsvis det højeste kompressionsforhold i nogen benzinmotor på markedet i dag og det laveste kompressionsforhold i nogen dieselmotor på markedet i dag. Et stort og vigtigt fokuspunkt under udviklingen har været at give Mazda CX-5 fremragende miljømæssige egenskaber, og målet er CO2-emissioner fra under 120g/km*, hvilket er meget lavt for en mellemstor Crossover SUV.

Opdateret design
Mazda CX-5 bliver også den første Mazda på markedet med et nyt designsprog, der har fået betegnelsen ‘KODO – Soul of Motion’ og som første gang kunne ses på konceptbilerne Mazda SHINARI og Mazda MINAGI. Karakteristisk for KODO-designet er et nyt og markant frontdesign og dynamiske linjer, der udtrykker vitalitet og dynamik.
På Mazda-standen i Frankfurt vises også den faceliftede Mazda3, der hermed får sin europæiske premiere. Den har lavere CO2-emissioner end før og har fået finpudset køreegenskaberne i både mere sportslig og komfortabel retning. Samtidig er det indvendige og udvendige design blevet opdateret.

Det viser Mazda på Frankfurt Motor Show:
Premierer Mazda CX-5 (verdenspremiere)
Mazda3 facelift (europæisk premiere)
Teknologi Ny Mazda SKYACTIV-G benzinmotor
Ny Mazda SKYACTIV-D dieselmotor
Ny Mazda SKYACTIV-Drive automatisk gearkasse
Ny Mazda SKYACTIV-MT manuel gearkasse
Øvrige biler på udstillingen er Mazda2, Mazda5, Mazda6, Mazda MX-5 og Mazda CX-7

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.