• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. august 2011 - Strøjer Samlingen

Ekstraordinært åbent

Strøjer Samlingen holder åbent d. 2/8 kl. 16.00-21.00.

Besøg Strøjer Samlingen tirsdag d. 2. august, hvor der holdes ekstraordinært åbent. Besøg Strøjer Samlingen tirsdag d. 2. august, hvor der holdes ekstraordinært åbent.

Oplev spektakulære og legendariske biler
Sommeren er over os, og det er tid til at fylde dit sind med nogle af Danmarks mest spektakulære biler samlet på ét sted nemlig Strøjer Samlingen ved Assens på Fyn.
Kun 4 gange om året er der åbent i de hellige haller, som er fyldt til randen med drømmebiler. Samlingen tæller i alt over 70 køretøjer, og de står alle sammen i topstand.

Et udsnit af perlerækken
Af perler kan nævnes: Mercedes 300 SL Gullwing, Lamborghini Miura, Diablo, Jaguar D- og C-Type, Ferrari Testarossa, en lang række af de vigtigste Aston Martin'er, Mercedes 600 Pullman, Duesenberg samt en masse specialbiler kørt af kendte og kongelige.

Vind en køretur i en Le Mens racer
Her den sidste åbningsdag, kan du blive den heldige vinder, af en tur i en af biludstillingens Bentley Le Mens racer. Samme model som vandt på Le Mens i 1927, 1928 og 1929. Der udtrækkes i alt 6 personer.
Køreturen bliver ca. kl. 20.30 denne aften og indgangsbilletten er nummeret, så pas godt på den.

Grand-Prix legender
Temaet i år er Grand-Prix biler fra det 20. århundrede. Tilmed lanceres de i helt nye omgivelser, da Strøjer Samlingen endnu engang har "shinet" museet op.

Hør anekdoter og motorlyde
Jørgen Strøjer, som grundlagde samlingen sammen med sin far for over 40 år siden, vil selvfølgelig være til stede, for at fortælle de mange sjove historier der knytter sig til hver bil, og det er heller ikke utænkeligt, at enkelte bliver startet op. Fortællingerne finder sted klokken 17.00 og 19.00.

Arrangementer
Det er også en mulighed, at leje Strøjer Samlingens flotte lokaler, hvis man skal holde et møde eller arrangement.  Det kan man læse mere om på Strøjer Samlingens hjemmeside, hvor man i øvrigt også kan købe sin billet til udstillingen tirsdag d. 2. august.

Link: Strøjer Samlingens hjemmeside

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.