• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. juli 2011 - Continental Dæk Danmark

Flere bildæk på vej

Efterspørgsel på bildæk er enorm.

Der arbejdes på højtryk for at skaffe kvalitetsbildæk til danskerne. Der arbejdes på højtryk for at skaffe kvalitetsbildæk til danskerne.

Continental Dæk Danmark 

I slutningen af 2010 og begyndelsen 2011 var der så stor efterspørgsel af vinterdæk, at mange dækforhandlere måtte melde udsolgt. . Derfor producerer dækfabrikker i udlandet i øjeblikket flere dæk end nogensinde før. 

Der produceres dæk som aldrig før
 Hos Europas største dækproducent, Continental, forventer man igen i år flere ordresedler på både sommer- og især vinterdæk. For at hjælpe kunder i Nord- og Sydamerika, Asien, Europa og i Danmark til at få de bedste dæk på markedet, producerer virksomheden i øjeblikket flere dæk end nogensinde før.

Alene i 2011 trykpresser virksomheden 124 millioner dæk til person- og varebiler, og produktionen ventes at stige endnu mere i 2012. Det betyder, at dækproducenterne forventer at indhente den stigende efterspørgsel i 2012.

Bestil dine dæk i god tid
I år kan det dog blive svært at fremskaffe alle dæk til tiden. 
 
”Man kan roligt sige, at dækforhandlerne oplevede en historisk stor efterspørgsel på kvalitetsdæk i Danmark og på det nordeuropæiske marked. Undersøgelser viser, at der er en mærkbar forskel i bremselængde og styreegenskaber på dæk af en høj og lav kvalitet. For at give bilisterne de bedste muligheder for at køre sikkert, skruer vi nu op for produktionen. For at styre og bremse så sikkert som muligt er det vigtigt at købe kvalitetsdæk hver gang. Skal man være på den sikre side, anbefaler vi, at man bestiller kvalitetsdækkene i god tid,” siger administrerende direktør hos Continental Dæk Danmark A/S, Georg Nielsen.

Køb kvalitet
Dækkene til det danske marked produceres overvejende på Continentals europæiske fabrikker. ”Ud over at to skrappe vintre i træk gav danskerne et væsentligt incitament til at investere i vinterdæk, så hænger efterspørgslen også sammen med en stigende bevidsthed hos forbrugerne om at købe dæk af høj kvalitet. De har afgørende betydning for, at bilen styrer og bremser bedst muligt. Samtidig øger de den generelle fremkommelighed og sikkerhed i trafikken,” siger Georg Nielsen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.