• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. juli 2011 - Ford

Ny Ford Fiesta med 134 hk.

Fiesta Sport Street Edition kan bestilles nu.

Den nye Fiesta kan nå 0-100 km/t på blot 8,7 sekunder. Den nye Fiesta kan nå 0-100 km/t på blot 8,7 sekunder.

Ford 

Den nye Ford Fiesta Sport Street Edition er den hidtil skarpeste udgave af seneste Fiesta-generation – udvendig, indvendig og under motorhjelmen. 134 hk og et moment på 160 Nm. 

En hurtig mini-bil
Den seneste version af den nye Fiesta er lidt mere end bare et praktisk transportmiddel. Med en optimeret gearkasse og et nyt udstødnings-system, sender den 1,6 liter store Ti-VCT benzinmotor Fiestaen afsted hurtigere end de fleste andre hverdags-biler i miniklassen. 0-100 km/t nås på blot 8,7 sekunder og nålen kan fortsætte hele vejen til 195 km/t.

Lækkert interiør
Men det er ikke kun præstationerne, der gør den nye Ford Fiesta Sport Street Edition til noget særligt. Sideskørter og markante spoilere for og bag er med til at understrege Fiestaens sporty kinetic design, ligesom den sølvfarvede frontgrill, lavt placerede tågelygter og det heftige dobbelte udstødningsrør gør det helt tydeligt, at dette ikke er en hvilken som helst Fiesta. 17" alufælge i farven Panther Black fuldender udtrykket.

Det natsorte farvetema med sølv elementer fortsætter indenfor i læderkabinen. De sorte sports-lædersæder med syninger i sølv, sikrer komfortabel og optimal støtte – og det kraftige læderrat er i stil med håndbremse og gear-knop holdt i sort læder.
 
Tweeter-højttalere og DAB-radio
Instrumentpanelet er et mix af blank og mat sort finish og i bunden fuldender de blanke alu-pedaler stilen Aircon med automatisk temperaturstyring sikrer en konstant behagelig kabinetemperatur.

USB er standard og giver mulighed for forbindelse til et væld af eksterne medier. De musikalske oplevelser er sikret med et audio-system, der blandt andet byder på i alt seks højttalere, med nye såkaldte tweeter-højttalere i dørene. Som noget nyt er der desuden mulighed for at vælge DAB-radio.

Kan bestilles allerede nu
Den nye Ford Fiesta Sport Street Edition er den foreløbige kulmination på en 35 år lang historie om Ford Fiesta, som er en af de populæreste modeller Ford nogensinde har produceret. Siden 1976 har Ford solgt næsten 14 millioner Ford Fiestaer i hele verden.

Den nye Ford Fiesta Sport Street Edition fås fra kr. 235.750 eksklusiv levering og kan bestilles hos Ford forhandlere i Danmark fra dette øjeblik.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.