• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. juni 2011 - Ford

Prisdyk på Ford privatleasing

Ford med skarp pris og billig forsikring ved privatleasede biler.

Privatlease denne Ford Ka til 1.395 kr. inden d. 15. august. Privatlease denne Ford Ka til 1.395 kr. inden d. 15. august.

Ford
Skarpt udspil fra Ford
Ford introducerer nu en særlig billig forsikring på markedet for privatleasede biler. I en sommerkampagne, som netop er skudt i gang, tilbyder Ford en komplet Ford Ka leasing-pakke, som inkluderer en førsteårs-forsikring for kun 2.995 kroner. Det er væsentligt under prisen for tilsvarende forsikringer på markedet.

Ford skruer på knapperne
Samtidig sænker Ford den månedlige leasing-ydelse til 1.395 kroner og har dermed skærpet konkurrencen på markedet for privatleasede småbiler.
- De små biler er meget populære som leasing-biler og vi synes Ford Ka fortjener en fremtrædende position på det marked. Derfor har vi skruet på alle knapper for at skabe et attraktivt leasing-tilbud. Og det inkluderer altså også en fordelagtig forsikring, siger salgs- og marketingchef hos Ford Credit, Jesper Meling.

Interesseret i Privatleasing - Se leasingoversigten her

Sommertilbud frem til d. 15. august
Den aktuelle Ka leasing-pakke, som er et særligt sommertilbud, der løber frem til d. 15. august, er baseret på en engangsydelse på kr. 16.750, en løbetid på 36 måneder og 15.000 kilometers kørsel om året.
Ved totalskade eller tyveri dækker forsikringen den fulde éngangsydelse i det første år. Andet år er der dækning op til 15.000 kroner og tredje år 10.000 kroner. Derudover indeholder forsikringen Kasko Plus, som dækker skader på føreren samt friskade-dækning ved påkørsel af dyr. Tilbuddet gælder forsikringstageren der er fyldt 25 år.

Tryghed og fleksibilitet
Med sommerens leasing-tilbud på Ford Ka kan endnu flere få lejlighed til at hoppe på leasing-bølgen.
- Hvis man overvejer at anskaffe sig en lille, økonomisk bil, har et kendt kørselsbehov og i øvrigt vægter både tryghed og fleksibilitet, er tilbuddet på Ford Ka absolut værd at overveje, udtaler pressechef hos Ford Danmark, Lene Dahlquist.

- Aftalen giver tryghed i den forstand, at kunden får et præcist overblik over omkostningerne ved at have en bil. Der er ingen skjulte overraskelser, uforudsete værksteds-regninger eller risiko for at realisere et stort værditab. Samtidig er det en fleksibel aftale i den forstand, at det står kunden frit for at træde ud af aftalen efter 12 måneder, ligesom aftalen løbende kan justeres i forhold til det aktuelle kørselsbehov, forklarer Jesper Meling, som samtidig fremhæver, at vilkårene i leasing-kontrakten er fastsat i samarbejde mellem FDM og brancheorganisationen Finans og Leasing og som sådan borger for maksimal forbruger-beskyttelse.

Mulighed for opsigelse af aftalen
Samtidig er der indbygget ekstra tryghed i kontrakten fra Ford Privatleasing, idet kunder, der mister jobbet eller bliver alvorligt syge, kan træde ud af leasing-aften når som helst og uden ekstra omkostninger.

Udover det aktuelle leasing-tilbud på Ford Ka, tilbyder alle landets Ford-forhandlere privat-leasing på hele Fords modelprogram. Så nu kan du få fingrerne i en ny Ford på tre måder: Kontant, finansieret eller som leasing-bil.

Overvejer dine venner privatleasing? - Del denne nyhed med dem via Facebook

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.