• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. juni 2011 - Lexus

Firmabiler med lav beskatning

Lexus lokker med firmabiler med lav beskatning.

Lexus tilbyder nu denne CT 200h som firmabil med lav beskatning. Lexus tilbyder nu denne CT 200h som firmabil med lav beskatning.

Lexus
Lexus CT 200h
Et eksklusivt design og kvalitet helt i særklasse er nogle af de ting, der normalt kendetegner Lexus. Men nu melder det japanske luksusbilmærke sig for alvor også ind i kampen på firmabilsmarkedet med en særlig lav firmabilsbeskatning ved erhvervsleasing.
I marts i år blev verdens første kompakte luksusbil med hybridmotor, Lexus CT 200h, introduceret til en yderst konkurrencedygtig pris fra 378.731 kr. Nu følger det japanske luksusbilmærke op ved også at tilbyde særdeles fordelagtig erhvervsleasing med et beskatningsgrundlag fra kun 297.522 kr.

God miljø-samvittighed
Dermed er firmabildøren for alvor åbnet op for den miljørigtige Lexus CT 200h, der gennemsnitligt kører 26,3 km/l og kun udleder 87 gram CO2 pr. km, stort set ingen kvælstoffer og ingen partikler i modsætning til konkurrerende dieselbiler.
Man får altså mulighed for at blive virkelig godt kørende med god miljø-samvittighed i en bil, der også skiller sig ud med avanceret teknologi og sportslige køreegenskaber, alt sammen pakket ned i en kompakt 5-dørs bil, der ikke overlader noget til tilfældighederne.

Find din næste Lexus på Bilpriser.dk

Høj sikkerhed og flot design
”Lexus ligger i en klasse for sig inden for både teknologi og kvalitet. Med CT 200h fastholder vi den sædvanlige høje kvalitet i en miljørigtig bil med den nyeste hybridteknologi, fem-stjernet sikkerhed og et flot design. Vi glæder os derfor over, at vi nu kan tilbyde denne nye Lexus som firmabil med et yderst konkurrencedygtigt beskatningsgrundlag,” fortæller pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.
Den kompakte Lexus CT 200h er som standard rigt udstyret med bl.a. mulitifunktions læderrat, lædergearknop, opvarmede elsidespejle, fjernbetjent centrallås og alufælge.

Lexus RX 450h
Det attraktive beskatningsgrundlag ved erhversleasing af Lexus gennem Toyota Financial Service eller seks andre partnere stopper dog ikke ved den nye CT 200h. Den lidt større Lexus IS 200d som er godt pakket med lækkert udstyr tilbydes med et beskatningsgrundlag fra 353.655 kr., mens den endnu større SUV med hybridmotor, Lexus RX 450h, kan erhvervsleases med et beskatningsgrundlag fra 717.459 kr.

Stigende interesse
”Vi kan allerede nu se på salgstallene, at interessen for Lexus er mærkbart stigende efter introduktionen af CT 200h i Danmark. Med det meget favorable beskatningsgrundlag håber vi, at endnu flere får lyst til at stifte bekendtskab med den gennemførte luksusbil”, siger Anders Tystrup.

Søg efter din næste Lexus her på Bilpriser.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.