• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. maj 2011 - Toyota

Toyota tilbage på normal styrke

Produktion normaliseres efter Tsunami.

Toyota snart tilbage til normal produktionsniveau. Toyota snart tilbage til normal produktionsniveau.

Toyota 

Toyotas europæiske produktion vil fra juni måned være tilbage på fuld styrk efter jordskælvet og efterfølgende tsunami i Papan. Leveringstiderne for nye biler bliver derfor også normaliseret i juni.

Toyota vil forsøge at indhente salget
”Selv om katastrofen har haft en stor indvirkning på Japans økonomi og Toyotas bilproduktion, er vi stærkt fokuseret på at klare udfordringerne. I Europa er vores produktionskapacitet god, og efterspørgslen på markedet er stor. Og vi vil gøre alt, hvad der er muligt, for at indhente og øge vores salg i forhold til sidste år. Jeg tror på, at vores målrettede indsats for at øge salget, indtjeningen og markedsandelen er den måde, vi bedst kan støtte Japan i deres genopbygning og genetablering efter de dramatiske begivenheder 11. marts,” fortsætter Toyota-bossen Didier Leroy.

Find din næste brugte Toyota her på Bilpriser.dk
 
Normal produktionstilstand tidligere end forventet
Toyota Motor Corporation i Japan meddelte allerede i sidste uge, at fabrikken tidligere end forventet vil vende tilbage til normale produktionstilstande. Det betyder, at Toyotas kunder kan forvente en normalisering af leveringssituationen tidligere end først antaget – både for biler produceret i Japan og Europa.

Toyota solgte 808.311 biler (Toyota og Lexus) i Europa i 2010 – heraf 13.608 biler i Danmark – og har på trods af katastrofen i Japan en forventning om at øge salget yderligere i 2011.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.