• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. maj 2011 - Motormagasinet

Chevrolet hjælper Børnebyerne

SOS Børnebyerne har modtaget 100 biler.

Hos SOS Børnebyerne vækker donationen glæde. Hos SOS Børnebyerne vækker donationen glæde.

SOS Børnebyerne har modtaget en donation på 100 biler fra Chevrolet. Chevrolets donation har en samlet værdi på næsten 13 millioner kroner.

Chevrolet hjælper SOS Børnebyerne
Bilerne, Chevrolet har doneret, skal være med til at gøre livet lettere for mange SOS-børn og SOS-mødre. Donationen er givet i anledningen af Chevrolets 100 års jubilæum, som fejres her i 2011.

Bilerne allerede på vejene
Bilerne er allerede taget i brug mange steder.  For eksempel i Bulgarien, hvor nogle af bilerne blandt andet er blevet brugt til at hente medicin, køre SOS-børn og SOS-mødre til helbredstjek på hospitalet, SOS-medarbejdere på besøg hos udsatte familier og meget andet.

"SOS Børnebyerne støtter noget af det, der er allervigtigst i livet nemlig børnene. Børn har utrolig stort behov for tryghed, kærlighed og en uddannelse. Derfor har Chevrolet valgt at indgå et samarbejde med SOS Børnebyerne", siger Kenneth Hansen, adm direktør i Chevrolet Danmark.

Find din næste Chevrolet i bilbasen på Bilpriser.dk

Du kan også vælge leasing her

Familiedag for hele Danmark
Hele Danmark er inviteret til at være med til at fejre familien sammen med SOS Børnebyerne på Den Internationale Familiedag, søndag den 15. maj.

På selve familiedagen den 15. maj vil danske familier kunne være med til at fejre familien hos Chevroletforhandlere over det meste landet. Her er kagemand og tegnekonkurrence for børnene, som skal tegne deres familie.

Cirka 300.000 børn bor eller har boet i en SOS-børneby med en SOS-familie og op til seks millioner mennesker støtter SOS Børnebyerne.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.