• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. maj 2011 - Bilpriser

Find den bedste stationcar

Forkert valg af stationcar kan koste dyrt.

Drømmen om stationcar kommer tættere på med langsigtede overvejelser. Drømmen om stationcar kommer tættere på med langsigtede overvejelser.

Bilpriser 

Bilpriser.dk har i sin nye analyse af aktuelle stationcars sat lup på totaløkonomien for hele 63 modeller fordelt på 5 prisgrupper. 

Red feriebudgettet med det rigtige valg af bil
Analysen viser med tydelighed at det svarer sig at gøre sit forarbejde inden man køber den næste bil. I børnefamilierne, der er storforbrugere af stationcars, betyder et ordentligt forarbejde før bilkøbet, at feriebudgettet ikke kommer i farezonen. Et valg udelukkende med hjertet kan derimod få store økonomiske konsekvenser.

Download hele analysen (Pdf)

Læs om analysen i detaljer 


Stigende brændstofpriser kræver fornuftigt valg
”Det har altid været fornuftigt at kigge på totaløkonomien, når man skal købe bil, men det er blevet endnu mere væsentligt for de pressede børnefamilier, nu hvor brændstofpriser er stigende og forventningen om hårdere afskrivning af ikke-økonomiske biler lægger et yderligere pres”, fortæller Niels Grøftehauge, chefanalytiker hos Bilpriser. dk.
 
Langsigtet strategi ændrer budgettet
”Ved køb af stationcars bør man også tænke langsigtet uanset størrelse. Køber man eksempelvis den lidt større Skoda SuperB 1,6 TDI stationcar til 319.000 kr. frem for eksempelvis Ford Mondeo 1.6 til 395.900 kr. er der faktisk næsten 20.000 kr. at spare i omkostninger hvert år. Laver man samme indkøbsstrategi tre gange i løbet af tolv år kan det løbe op i næsten en kvart million kroner efter skat,” pointerer Bilpriser.dk’s Niels Grøftehauge.

Privatleasing af stationcar? Find aktuelle tilbud via leasingoversigten

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.