• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. maj 2011 - Porsche

1200 km. kørsel på én tank

Ny Porsche Panamera Diesel.

Porsche Panamera Diesel koster kr. 1.684.884,- inklusive moms og afgift. Porsche Panamera Diesel koster kr. 1.684.884,- inklusive moms og afgift.

Porsche 

Gran Turismo får nu forstærkning i form af en langdistance cruiser med en imponerende farthastighed.  Med en rækkevidde på over 1.200 kilometer på en 80 liters tank, er den nye Porsche Panamera Diesel et godt bud på en udpræget økonomisk GT sedan.

Fra Berlin til Bologna på én tank
Takket være sit brændstofforbrug på kun 6,3 liter pr. 100 km baseret på NEDC med de specielle lavfriktions dæk (tilvalg) - hvilket giver en CO2 udledning på 167 g/km - er det den første Porsche Gran Turismo med en sekscylindret dieselmotor, som rent matematisk set, kan køre fra Berlin til Bologna på én tank.

Med standard dæk er brændstofforbruget på 6,5 l/100 km (172 g/km CO2), hvilket også er meget lavt.

0 til 100 km på 6,8 sekunder
Porsche Panamera Diesel håndterer ubesværet korte etaper af såvel hastighed som alpine skift. Dette leveres af den velfungerende 3,0 liters V6-motor med en effekt på 250hk (184 kW) som opnås mellem 3.800 omdr./min og 4.400 omdr./min. Det maksimale drejningsmoment på 550 Nm er til rådighed hele vejen fra 1.750 omdr./min til 2.750 omdr./min.

Kombinationen af den højeffektive otte-trins Tiptronic S gearkasse og den nye seks-cylindrede turbo diesel motors kræfter presser den nye Gran Turismo fra 0 til 100 km på 6,8 sekunder, med en topfart på 242 km/t (150mph).

Porsche Panamera Diesel's 3,0 liters V6 motor er state of the art indenfor diesel teknologi: Common rail indsprøjtning som anvender piezo ventiler med et tryk på 2000 bar samt turbo, der benytter Porsches unikke VGT teknologi (Variable Geometry Turbochargers) og udstødningskontrol som opnås ved hjælp af kontrolleret recirkulation af udstødningsgasserne via katalysator og partikelfiltre.

På denne måde samles high performance, generøst moment og lavt forbrug med støjsvaghed, pålidelighed og lav CO2 udledning. En yderligere medvirkende faktor er auto start/stop-funktionen, som er standard.

Køredynamik og komfort er Gran Turismo hele vejen igennem
Med hensyn til køredynamik og komfort er Porsche Panamera Diesel en ægte Porsche Gran Turismo hele vejen igennem. Adaptiv luftundervogn er tilgængelig som et alternativ til standard undervognen, hvis det ønskes. Det giver mulighed for en personlig afstemning af undervognens egenskaber for yderligere forbedret kørekomfort på den ene side og sporty køreegenskaber på den anden.
 
Udviklet fra starten som en fire-personers model, også når det gælder indre design og den individuelle komfort for hver enkelt passager angår, så kører den nye Gran Turismo sine helt egne veje. Uanset dens karakteristiske flade og strakte silhuet, 4,97 meter i længden og blot 142 centimeter i højden, så yder Porsche Panamera Diesel en generøs indkvartering for at alle fire sæder.

Den nye model kan genkendes på bogstaverne "diesel" på fordørene. Porsche Panamera Diesel koster kr. 1.684.884,- inklusive moms og afgift og vil kunne bestilles fra august 2011 hos Danmarks to autoriserede Porsche Centre. Klik her for downloade højtopløselige billeder via Semler Pressecenter

Brugt Porsche? Find din drømmebil på Bilpriser.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.