• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. maj 2011 - Nissan

Nissan LEAF årets bil

Årets bil i Europa tager endnu en pris.

Verdens første masseproducerede elbil vinder pris. Verdens første masseproducerede elbil vinder pris.

Nissan 

I forbindelse med den internationale biludstilling i New York blev den 100 % eldrevne nul-emissions-bil Nissan LEAF kåret til Årets bil i verden 2011.

Årets bil i verden også Årets bil i Europa
Med den fine placering som årets bil i verden 2011 fortrængte den BMW 5-serien og Audi A8 fra topplaceringen. Prisen er den seneste i en række anerkendelser, som verdens første, prismæssigt overkommelige og komplet eldrevne bil til det globale marked er blevet tildelt i det den også er blevet kåret til Årets bil i Europa.
 
"Det er en stor glæde, at verdens første masseproducerede elbil – Nissan LEAF – har vundet den prestigefyldte pris som Årets bil i verden 2011", udtalte Carlos Ghosn, som er bestyrelsesformand og CEO hos Nissan. 

Konkurrencen Årets bil i verden blev lanceret i 2004, og vinderbilerne kåres af en jury bestående af motorjournalister fra Asien, Europa og Nordamerika.

Nissan LEAF er snart på vejene overalt i verden
Nissan LEAF fås i Japan, USA og udvalgte europæiske lande, og den introduceres i andre lande rundt om i verden i 2012.

Bilerne produceres i øjeblikket på Nissans fabrik i Oppama i Japan. Fra slutningen af 2012 vil den også blive produceret på koncernens fabrik i Smyrna, Tennessee i USA og fra starten af 2013 desuden på Nissans fabrik i Sunderland i England.


Søg brugt Nissan på Bilpriser.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.