• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. april 2011 - Peugeot

Peugeot afslører ny konceptbil

SXC næste skud på stammen.

SXV er netop blevet lanceret på Shanghai Motor Show. SXV er netop blevet lanceret på Shanghai Motor Show.

Peugeot 

Peugeot har netop lanceret en ny konceptbil på Shanghai Motor Show. SXC er en forkortelse for Shanghai Cross Concept og er en nyfortolkning af crossover-konceptet.

En nyfortolkning af crossover-konceptet
Peugeot præsenterede i 2010 sin nye designlinje og lod den komme til udtryk gennem en række forskellige konceptbiler: SR1 – elegant roadster, BB1 – innovativ citybil, EX1 – tosædet elbil - og HR1 – interaktiv citybil. Nu præsenterer Peugeot en konceptbil i crossover-segmentet, som bliver mere og mere populært på det kinesiske marked. 

Den nye konceptbil har en længde på 4, 870 m, en højde på 1,610 m og en bredde på 2,035 m. Fronten afspejler Peugeots nye stilkode med den karakteristiske ”flydende” kølergrill, som blev introduceret med konceptbilen SR1. De omhyggeligt udformede forlygter forstærkes af LED lys. 

Designet understreges af tagrælinger og flere andre detaljer i børstet aluminium samt 22” aluminiumsfælge.

Som en unik feature har SXC sidespejle, der er udstyret med kamera.
 
Unikke køreegenskaber
SXC afspejler Peugeots konstante udvikling af miljøeffektive teknologier og vilje til at gå forrest på dette område.

Den er udstyret med Hybrid4-teknologi, hvilket er lig med kombinationen af en forbrændingsmotor foran, som driver forhjulene, og en elmotor bagtil, der driver baghjulene, hvilket giver bilen firehjulstræk.

Under motorhjelmen ligger en 1,6 THP benzinmotor, der yder 218 hk (160 kW), mens elmotoren har en ydelse på 95hk (70 kW). Dette giver en samlet ydelse på hele 313 hk og et brændstofforbrug på 17,3 km/l.

Brugt Peugeot - søg din næste brugte Peugeot i bilbasen på Bilpriser.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.