• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
31. marts 2011 - Porsche

Ny Porsche på gaden i juni

Porsche præsenterer Porsche Panamera Turbo S.

Porsche Panamera Turbo S er klar til levering fra juni Porsche Panamera Turbo S er klar til levering fra juni

Porsche 
 
Med en ny topmodel i Porsche Panamera modelprogrammet løftes standarden for de sportslige firedørsmodeller i luksussegmentet yderligere et hak.

Unik kombination af performance og effektivitet, køredynamik og komfort.
Den nye Porsche Panamera Turbo S er en unik kombination af performance og effektivitet, køredynamik og komfort. Den 4,8-liters V8 biturbo leverer 550 hk, hvilket er en effektforøgelse på 10 procent over den i forvejen kraftfulde Porsche Panamera Turbo. Samtidig øges drejningsmomentet med 50 Nm, så det nu er 750 Nm.
 
I "Sport" eller "Sport Plus" indstilling i den standardmonterede Sport Chrono-pakke eller ved "kick-down" i normal indstilling, yder den otte cylindrede motor 800 Nm i en såkaldt overboost funktion. Takket være Launch Control-funktion nås de første 100 km/t på 3,8 sekunder og tophastigheden er 306 km/t. 

Selv for en topmodel har Porsche Panamera Turbo S et ekstraordinært og omfattende udstyrsniveau. Som en naturlig forlængelse af modellens sportslige karakter, har modellen de mest fremtrædende køredynamiske programmer som standard.

Porsche Panamera Turbo S klar til levering fra juni
Den nye Porsche Panamera Turbo S er klar til levering fra juni og kan allerede nu bestilles hos Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland til priser fra kr. 3.615.544,-.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.