• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. marts 2011 - Porsche

Porsche udvider fabrikken

Produktion af Cajun skaber 100.000 jobs.

Porsche Cayenne er bygget på samme fabrik hvor Cajun vil blive bygget. Porsche Cayenne er bygget på samme fabrik hvor Cajun vil blive bygget.

Porsche 
Udvidelse i Leipzig
Porsche udvider fabrikken i Leipzig, så den vil indeholde et komplet produktionsområde for den nye Cajun med samlebånd og lakeringsfacilitet. Det er forventet, at produktionen af Cajun vil skabe 100.000 nye jobs i Leipzig samt hos Porsche i Zuffenhausen og Weissach.

"Under produktionen af Cayenne og Panamera har Leipzig fabrikken bevist, at den kan fabrikere modeller af den højeste kvalitet", siger Mathias Müller, bestyrelsesformand hos Porsche AG. "Beslutningen om at bruge denne lokation beviser vores tro på de færdigheder, som vores kolleger i Leipzig besidder, og er på samme tid et bidrag til den økonomiske fremgang i regionen".

Udvider SUV segmentet
Med den effektive og agile Cajun udvider Porsche AG sit internationalt efterspurgte SUV segment. Den nye generation af Cayenne har formået at forstærke sin markedsposition, som den mest succesrige og sportslige off-road model i sit segment og den let håndterbare typiske Porsche Cajun vil være en attraktiv tilføjelse, som vil skabe yderligere momentum.

Siden dens åbning i 2002 har den højteknologiske fabrik i Leipzig produceret Cayenne. Efter den første udvidelse i 2009 har den også produceret den firesædede Gran Turismo Panamera. Den bliver produceret i en mixet modeltype med det sporty off-road køretøj. Indtil i dag har Porsche investeret omkring 280 millioner euro i Leipzig.
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.