• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. marts 2011 - Kia Motors

Kia vinder priser

Sportage og Optima vinder pris på designet.

Kia
KIA Motors har fået topkarakter i to kategorier i forbindelse med dette års reddot produkt design-konkurrence i Tyskland.

Priser til Sportage og Optima
Juryen, som bestod af respekterede eksperter inden for design, tildelte reddot-priser til den nye KIA Sportage i segmentet for kompakte SUV'er og til Optima sedan.  Dommerne tildelte desuden en særlig hyldest til den nye Optima med prisen som ”best of the best” – konkurrencens højeste udmærkelse for banebrydende design, som kun de bedste produkter i hver kategori har mulighed for at vinde.

Benny Oeyen, som er Vice President for Marketing og Product Planning hos KIA Motors Europe, understreger betydningen af designet i relation til KIAs position på markedet.  "Disse reddot-designpriser er en kæmpe succes for vores mærke.  De udgør endnu et skulderklap til vores banebrydende design, og den store værdi for pengene, som KIA tilbyder kunderne. Samtidig bevidner den store efterspørgsel efter både den nye Sportage og Optima, hvor god smag vores kunder har!  Den særlige pris til KIA Optima vil gøre det nemmere for os at lancere vores nye sedan i det stærkt konkurrenceprægede D-segment".
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.