• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. marts 2011 - Citroën

Ny DS4 præsenteres

Se bilen tage form de næste 6 fredage.

Citroëns nye DS4 Citroëns nye DS4

Citroën

Citroens nye DS4 vil i de kommende seks fredage i træk langsomt offentliggøres i en lille film. Her teamet bag udviklingen af bilen videregiver deres syn på den nye bil, herunder opbygning, design, udviklingsforløb og køreindtryk. Med den nye webdokumentar afsløres lidt mere af bilen, samtidig med at udviklingsteamet får mulighed for at dele deres engagement med andre.

De seks web afsnit har fået titlen ”Citroën DS4: fabrikshemmeligheder”, hvor udviklingsteamet får mulighed for at fortælle om deres arbejde og de udfordringer, de har mødt undervejs. De inddrager os i de ganske særlige stunder, hvor tvivl og begejstring blandes, lige fra det første brief om bilen til det øjeblik, hvor den er klar til lancering.

På det særlige site www.ds4.citroen.com samt YouTube og Facebook giver Citroën mulighed for at få et indblik i Citroën DS4 fra en helt ny vinkel.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.