• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. marts 2011 - Motormagasinet

Ford hopper på leasing-bølgen

Privatleasing oplever stor fremgang.

Du kan nu lease din næste Ford Du kan nu lease din næste Ford

Ford
Nu kan du lease din næste Ford
Nu tilbyder Ford FDM-godkendte leasingkontrakter med tryghedssikring til private.
Det bliver stadig mere populært at lease i stedet for at købe ny bil. Fra 2009 til 2010 voksede det danske marked for privatleasing med hele 57 procent. Det er baggrunden for, at Ford nu tilbyder et komplet landsdækkende leasingtilbud til private, som ønsker at anskaffe en ny bil.

Skarpe priser
Ford træder ind på det private leasing-marked med skarpe priser, især i kompakt-klassen, hvor konkurrencen er størst. Med en udbetaling på 19.250 kroner, er det for eksempel muligt at køre rundt i en ny fem-dørs Ford Fiesta 1,25 Trend til en månedlig ydelse på kun 1895 kroner. Prisen inkluderer 15.000 kilometer om året, al service og fuld garanti i de tre år leasing-aftalen løber. Ford har indtil nu forholdt sig lidt afventende med at træde ind på markedet for privatleasing.

Gennemskuelige aftaleforhold
"Det skyldes flere forhold. Til at starte med skal markedet have en vis volumen, før vi kan introducere et landsdækkende, komplet leasing-program. Derudover har det været afgørende for Ford, at vi fik etableret nogle fornuftige og gennemskuelige aftaleforhold. Det mener vi, er en helt nødvendig forudsætning for, at vores kunder får en god oplevelse ved at lease en Ford," forklarer Fords pressechef Lene Dahlquist.

Ford har yderligere valgt at udvide fleksibiliteten i standardkontrakten, så kunder, der mister jobbet eller bliver alvorligt syge, kan træde ud af leasingaftalen, også inden for de første 12 måneder uden ekstra omkostninger.

Voksende marked
Privatleasede biler udgør stadig mindre end 10 procent af alle nyindregistrerede biler i Danmark, men tallet er voksende.
Alle landets Ford-forhandlere tilbyder fra 18. marts privatleasing dækkende hele Fords model-program. Så nu er det muligt at erhverve en ny Ford på tre måder: Kontant, finansieret eller som leasingbil.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.