• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. februar 2011 - Volvo

Volvo V60 - let at læsse

Gør livet lettere for sportsfreaks, som elsker et aktivt friluftsliv.

Volvo V6 giver mange læssemuligheder når familie og andre friluftsentusiaster skal på tur. Volvo V6 giver mange læssemuligheder når familie og andre friluftsentusiaster skal på tur.

Volvo
Lastholdere er basis
Lastholderne monteres på bilens rails og kompletteres med yderligere udstyr afhængig af, hvad man har brug for. Aktuelt lige nu er tilbuddene til de skiinteresserede.

Skiholdere
Der findes tre typer skiholdere afhængig af, hvor mange par ski, man har brug for at transportere.
1. En holder til tre-fire par
2. En holder til seks par ski eller fire snowboards
3. En holder til seks par ski eller fire snowboards med et avanceret glidesystem, hvor man læsser skiene ved siden af bilen og derefter skubber holderen tilbage på taget. Let og enkelt, og man bliver ikke snavset.

Tagbokse
Der findes tre forskellige mærker af Volvo-tilpassede tagbokse: Sport Time, Space Design og Weekender. Alle er fremstillet i ABS-plast, der kan genindvindes. En tagboks på Volvo V60 må maksimalt veje 100 kg inklusive fastspændingsbeslag og boksens vægt. Den er god til lette ski eller andet, der ikke vejer for meget, f.eks. skitøjet.

Kano- og kajakholdere
Man kan købe to forskellige typer kano- og kajakholdere til familiens V60.

Cykelholdere
Cyklisten finder et sandt eldorado inden for cykleholdere tilpasset Volvo V60. Der findes fire varianter til taget og fire til at montere bag på bilen, hvor de fastgøres på bilens trækkrog.
Nogle af tagholderne er til to cykler. En af dem har en avanceret anordning, som løfter cyklerne op på taget.
De varianter, der monteres bag på bilen, kan transportere op til fire cykler afhængig af hvilket system, man vælger. En af dem kan også bruges til el-cykler.

Interiørudstyr
Hvis man sætter pris på, at der også ser ordentligt ud inde i ens V60, så findes der tilbehør, der løser den opgave. En bagage-organizer holder styr på sagerne. Tennisketcher, golfkøller, fodbolde - alt er fastspændt.

Familiens hund sidder sikkert - og i fred - med et beskyttelsesgitter ved bagsædet og en langsgående lastrumsvæg. Hund i den ene side - ting og sager i den anden.

Tre netlommer gør, at også løse genstande ligger, hvor de skal. Passer til alt fra golfbolde til skihandsker.

Bagsædebeskyttelse beskytter bagsædet, hvis passagererne vender mudrede eller våde tilbage fra dagens udendørsaktiviterter.

Mange af produkterne kan også fås til de fleste andre, nyere Volvo-modeller.

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.