• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. februar 2011 - toyota

Toyota Yaris som hybridbil

Toyota præsenterer ny Yaris hybridbil i Geneve.

Oplev Toyota Yaris som hybridbil i Geneve i starten af marts Oplev Toyota Yaris som hybridbil i Geneve i starten af marts

Toyota
Se Toyota Yaris hybridbil ved Geneve Motor Show 2011
Indtil videre er kortene blevet holdt godt tæt ind til kroppen. Men Toyota løfter nu sløret for en konceptudgave af Yaris med hybridmotor Toyota Yaris HSD. Det sker på Geneve Motor Show 2011 i begyndelsen af marts.

Alle Toyota modeller som hybridbiler indenfor en årrække
Det er første gang, at Toyota introducerer en hybridbil i det såkaldte B-segment, der er klassen lidt større end de små biler som Aygo og iQ. Samtidig er det også den klasse på europæisk plan, hvor der sælges ubetinget flest biler. Derfor ser verdens største bilproducent særligt frem til introduktionen af den kommende hybridbil.
Lanceringen af Toyota Yaris HSD er samtidig helt i tråd med Toyotas overordnede strategi om at indføre hybridteknologi i hele sit modelprogram. Det er ambitionen, at alle Toyota-modeller inden for en årrække kan fås i en hybridudgave.

Prius som stationcar i Geneve
Toyotas massive fokus på miljørigtig kørsel gennem bl.a. hybridteknologi kommer også til udtryk gennem en helt anden og større ny hybridbil, som også får premiere på Geneve Motor Show i begyndelsen af næste måned.
Toyota Prius+ blev første gang vist frem i januar ved North American International Auto Show i Detroit i USA under navnet Prius v og er en udvidelse af Prius-hybridfamilien. Prius+ er som navnet antyder både længere, bredere og højere end den allerede godt kendte Prius.
Prius+ tilbyder som den første hybridbil i Europa plads til hele syv personer og vil samtidig udmærke sig som den mest brændstoføkonomiske syv-personers bil på markedet. Der er indtil videre ingen nærmere information om, hvornår Toyota Yaris HSD og Toyota Prius+ bliver introduceret. Foreløbig er de i hvert fald at se i på biludstillingen i Geneve i begyndelsen af marts.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.