• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. februar 2011 - Alfa Romeo

Bomstærk diesel-Giulietta

22,2 km/l med ny 140 hk dieselmotor i Alfa Romeo Giulietta.

Alfa Giulietta kommer med ny, bomstærk og økonomisk dieselmotor, der får den til at køre 22,2 km/l. Alfa Giulietta kommer med ny, bomstærk og økonomisk dieselmotor, der får den til at køre 22,2 km/l.

Alfa Romeo
Bomstærk diesel-Giulietta
Alfa Romeos seneste pletskud, Giulietta, er kommet godt fra start i Danmark, hvor mange danskere ikke overraskende har forelsket sig i den uimodståelige italienske skønhed, der fik en flot 2. plads i kåringen af Årets Bil 2011 både herhjemme og i Europa. Nu fås Giulietta med en ny dieselmotor med 140 hk, et imponerende drejningsmoment samt et brændstofforbrug og CO2-udslip, der bestemt også er værd at bemærke.

Giulietta vækker følelser

Akkurat som det kendetegner en rigtig Alfa, vækker også den nye Alfa Giulietta følelser. Med sit sublime italienske design og sine fantastiske køreegenskaber får den hjertet til at slå lidt hurtigere hos den, der sidder bag rattet. Det har mange danskere allerede fået øjnene op for - og både danske og internationale motorjournalister har anerkendt, at Alfa Romeo endnu engang har skabt et mesterstykke. Det vidner ikke mindst den flotte 2. plads i Årets Bil-kåringen om, hvor kapløbet om 1. pladsen var helt tæt.

Masser af kræfter helt fra 1.750 omdrejninger i minuttet
Nu udvider Alfa Romeo udvalget af Giulietta’er med en ny dieselmotor - en 2.0 JTDm med 140 hk, en tophastighed på 205 km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på 9 sekunder. Drejningsmomentet ligger helt i top med 350 Nm ved kun 1.750 o/m, og den ny motor er naturligvis udstyret med partikelfilter.
Som bekendt har Alfa Romeo også fokus på miljø og brændstofforbrug, og af samme årsag kan man køre helt op til 22,2 km/l med den nye dieselmotor med en CO2-udledning på kun 119 g/km. Til at hjælpe med at begrænse forbruget er det smarte Start&Stop-system standard.

Højt sikkerhedsniveau med anti-whiplash-mekanik i nakkestøtterne

Også sikkerheden er der gjort meget ud af i Giulietta med sikkerhedsudstyr som nakkestøtter med anti-whiplash-effekt, selealarmer ved samtlige pladser og 6 airbags. Alfa Giulietta har da også opnået de prestigefyldte maksimale 5 stjerner i EuroNCAP’s sikkerhedstest og er en af de sikreste biler i sin klasse.
Den nye 2.0 JTDm-motor kommer i to udstyrsnivauer - Progression og Distinctive. Progression indeholder bl.a. aircondition, cruise control, Alfa DNA-system samt ESP med Hill Holder til 342.700 kr. Med Distinctive-udgaven får man yderligere bl.a. alu-fælge, 2-zoners klimaanlæg, læderrat med ratbetjening af radioen samt tågeforlygter til en pris af 362.700 kr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.