• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. november 2010 - Renault

Twingo til 5.900 kr.

Renault Twingo kan nu privatleases til Danmarks billigste førstegangsydelse.

Renault Clio er blevet et hit når det gælder privatleasing. Og nu er turen så kommet til Renaults billigste bil Renault Twingo. Renault Clio er blevet et hit når det gælder privatleasing. Og nu er turen så kommet til Renaults billigste bil Renault Twingo.

Renault
Twingo til danskerne
Privatleasing har bidt sig fast, og Renault Danmark har haft succes med landets billigste førstegangsydelse på blot 5.900 kr. plus et startgebyr på 2.850 kr. Hos Renault er 80 procent af alle de Clio, der sælges i dag, på privatleasingkontrakt og Clio har 2. pladsen, når det gælder privatleasing i Danmark. Den succes skal nu forplante sig til Renaults mindste bil Renault Twingo.
"Renault Twingo lider lidt under samme skæbne som Renault Clio gjorde for et år siden. Dengang var det ikke en specielt efterspurgt bil. Men efter vores banebrydende privatleasingkoncept i samarbejde med KroneKapital, er den virkelig blevet polulær. Samme øvelse gør vi nu med Twingo. Herhjemme er den ikke specielt udbredt, men i eksempelvis Frankrig er en af de mest solgte biler. Det skal den også være herhjemme. Derfor vil vi nu også tilbyde den til det voksende marked af danskere, der ønsker at privatlease deres bil", siger direktør i Renault Danmark Henrik Bang. 

Kun 5.900 kr. i førstegangsydelse
I samarbejde med KroneKapital tilbyder Renault derfor nu privatleasing på Renault Twingo til en førstegangsydelse på kun 5.900 kroner plus et startgebyr på 2.850 kr. og en månedlig leasingydelse på 1.699 kroner.
Leasingkontrakten, der er FDM-certificeret, løber i 3 år og giver mulighed for 45.000 km. kørsel uden at skulle tænke på hverken service eller garanti. For mens Twingo ellers kun er omfattet af 2 års garanti ved normalt salg, er en privatleaset Twingo omfattet af 3 års garanti.

Masser udstyr som standard
Ganske som det gør sig gældende med Renault Clio, er der ikke tale om en skrabet bil, hvor man skal tilkøbe en masse udstyr for at være godt kørende. Den Twingo, der kan leases, er i Expression udstyr, hvilket betyder, at standard blandt meget andet er fjernbetjent centrallås, elruder, tågeforlygter, ratbetjent radio/CD og højdejusterbart føresæde. 
Heller ikke på motorsiden mangler man noget i Twingo, der modsat flere af konkurrenterne, er udstyret med en firecylindret 16-ventilet 76 hk motor. Ved blandet kørsel er forbruget 20,8 km/l, hvilket giver en årlig ejerafgift på blot 520 kr. Topfarten fejler med 169 km/t heller ikke noget, og Twingo kan dermed andet og mere end blot bruges til bykørsel.

God plads til 4 voksne
For selv om Twingo er Renaults mindste bil, er der god plads selv til 4 voksne. Twingo bygger på platformen fra Clio II, hvilket betyder lang akselafstand og rummeligt bagagerum på 230 liter med bagsæderne oppe om 951 liter med sæderne lagt ned.
 
Alle Renaults forhandlere kan formidle leasingkontrakten, der netop er trådt i kraft i dag.

Læs også vores baggrundsartikel om privatleasing
her

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.