• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. oktober 2010 - Renault

Laguna kun som diesel

Renault Laguna fås snart ikke med benzinmotorer. Ny model med 175 hk dieselmotor.

Den faceliftede Laguna vil kun kunne fås med diselmotorer. Den faceliftede Laguna vil kun kunne fås med diselmotorer.

Renault
Laguna kun som diesel
Fra årsskiftet går Renault Laguna ind i sin anden fase. Med faceliftet, der blev præsenteret på Paris Motorshow i år, bliver Renault Laguna mere sportslig at se på, og især på det danske marked får faceliftet konsekvenser for modelprogrammet. Benzinmodellerne udgår nemlig.
Fra 2011 bliver det også kun muligt at bestille en modelvariant kaldet Exception. Denne erstatter den hididige Dymanic version, der var topversionen i Laguna. Exception har dog de samme features og kan sidestilles med Dynamic.
Blandt meget andet er sidelister, sidespejle og ydre dørhåndtag indfarvede, og Laguna Exception har også nye, lækre 17-tommer aluminiumsfælge - Tenerife. Indtrækket er det samme som kendes fra Dynamique. Der er et tykt sportslæderrat, mørkegråt stof med indlæg i læder og lysegrå kantsømme. Midterkonsollen er blank mørkegrå. Og naturligvis er bilen standardudstyret med TomTom navigation, der er blevet opdateret med en bedre kartograf

Benzinmodeller forsvinder fra det danske marked
"Samtidig med faceliftet forsvinder alle benzinvarianter på det danske marked. Renault Laguna vil fremover kun kunne fås med dieselmotorer. Vi har tre. Den velkendte 110 hk diesel og den 150 hestes diesel. Desuden introducerer vi en helt ny version - 175 hk diesel med automatgear. Samtidig med introduktionen af Exception falder prisen på 2.0 Dci versionen med 20.000 kroner", fortæller pressechef Søren Hyltoft.

Stærkere motorer med bedre brændstoføkonomi
Selvom motorerne er de samme er der sket forbedringer på forbruget. Renault Laguna 1.5 Dci får et brændstofforbrug ved blandet kørsel på 21.3 km/l mod tidligere 20.4.km/l. Det betyder mindre CO2, og dermed mindre grøn ejerafgift. Denne falder fra 3220 kr. pr år til 2.600 kroner pr. år.
Renault Laguna 2.0 Dci får også forbedret brændstoføkonomi. Forbruget ved blandet kørsel er nu 19,2 km/l mod tidligere 18,5 km/l.
Topversionen med 175 hk og automatgear har en topfart på 215 km/t og et sejt moment på 360 Nm. Og det endda uden at det går synderligt ud over forbruget, der er på 15,9 km/l, hvilket faktisk er bedre end den hidtidige 150 hk med automatgear. Den havde et blandet forbrug på 14,5 km/l.
 
Den nye Renault Laguna kan allerede nu bestilles.


Priser Renault Laguna Hatchback:
110 hk Dci          kr. 322 900
150 hk Dci        kr. 362 900
175 hk Dci aut.                 kr. 388 900

Stationcarvarianten Sport Tourer koster 20.000 kr. mere.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.