• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. oktober 2010 - Mercedes-Benz

Pris til elektrisk Vito

Den prisbelønnede Mercedes-Benz Vito E-CELL kommer til Danmark i 2011.

Mercedes-Benz E-CELL kommer til Danmark allerede næste år. Rækkevidde: 130 km. Mercedes-Benz E-CELL kommer til Danmark allerede næste år. Rækkevidde: 130 km.

Mercedes-Benz
Pris til elektrisk Vito
Mercedes-Benz’ eldrevne varebil Vito E-CELL er vinder af Post Technology Internationals innovationspris i kategorien Transport/Logistics Innovation of the Year. Med dens emissionsfrie elmotor og højkapacitet litium-ionbatterier er den eldrevne Vito et grønt alternativ til dieseldrevne varebiler i indre by. Allerede i 2011 vil danskerne få glæde af Vito E-CELL på de danske veje.

Vito E-CELL lever op til branchens krav i dag

Ifølge juryen er Vito E-CELL blev tildelt prisen, fordi den netop imødekommer de nye krav, som post- og logistiksektoren i dag står over for:
”Inden for vores branche har vi brug for varebiler, der er tilpasset stigende restriktioner og voksende miljøzoner i byerne. Vi har tildelt Mercedes-Benz’ Vito E-CELL årets innovationspris, fordi vi ser den som et rigtig godt bud på, hvordan nærdistributionen i en meget nær fremtid kan overkomme udfordringerne i de miljøsensitive zoner,” lyder det fra juryen på Postal Technology International 2010.

Vito E-CELL - et grønt alternativ til dieseldrevne varebiler i indre by
Mercedes-Benz’ Vito E-CELL er et eksempel på en gennemtænkt grøn profil inden for eldrevne varebiler. Vito E-CELL udmærker sig ved at være emmisionsfri samt ekstremt lydsvag. Med en lastkapacitet på 900 kg er E-CELL et oplagt grønt alternativ til dieseldrevne varebiler, når det gælder kørsel i byområder og specielt i miljøsensitive områder.
Mercedes-Benz’ eldrevne Vito E-CELL er udstyret med højkapacitets litium-ionbatterier og intelligent teknologi, der gør det muligt at definere batteriernes opladningstid i forhold til varebilens anvendelse. Dermed kan Vito E-CELL oplades der, hvor der er grøn og omkostningseffektiv elektricitet til rådighed. Samtidig oplades batterierne, når man kører, fordi bremsekræften konverteres til elektricitet.

Danskerne får glæde af den eldrevne Vito allerede i 2011
Danskerne kan allerede næste år nyde synet af den miljøvenlige Vito E-CELL på danske veje, da Danmark er udvalgt som testland.
”Vi ser frem til at kunne præsentere et grønt og innovativt alternativ med Vito E-CELL til de dieseldrevne varebiler herhjemme. Vi oplever en stor interesse, og allerede til foråret vil de første kunder få deres Vito E-Cell leveret,” siger Teis Stenild Wulff, der er produktchef for Mercedes-Benz varebiler i Danmark.

Fakta om den nye Vito
• Mål: L 4993 mm, B 2253mm, H 1902mm, som en dieseldrevet Vito

• Topfart: 80 km/t. (Med overboost funktion: 89 km/t)

• Lastkapacitet: 900 kg, som en dieseldrevet Vito

• Den nye eldrevne Vito kører op til 130 km på en opladning.

• Allerede i 2011 kommer den nye Vito til landet, da Danmark er udvalgt som testland.

Fakta om Post Technology Internationals pris:

• Postal Technology International er et magasin, der leverer nyheder til beslutningstagere fra hele verden inden for logistik- og postsektoren.

• Postal Technology Internationals jury består af uafhængige repræsentative specialister fra logistik- og postsektoren.

• Post Technology International uddelte deres priser ved Post Expo den 6. oktober i København.

• Post Expo er en konference for post- og loigstikoperatører fra hele verden, hvor man diskuterer udfordringer og løsninger i den voksende sektor.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.