• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. oktober 2010 - BMW

Forfremmet til BMW kører

Få BMW som firmabil for mindre end 2.300 kr. om måneden

BMW præsenterer en kæmpe nyhed på erhvervsmarkedet: En særlig ReLeasing-aftale på 118 eksklusive BMW 118d Premium Selection. BMW præsenterer en kæmpe nyhed på erhvervsmarkedet: En særlig ReLeasing-aftale på 118 eksklusive BMW 118d Premium Selection.

BMW
Drømmen om en BMW
For mange bliver den aldrig til mere. Men med BMW’s historisk gode ReLeasing-tilbud på 118 eksklusive BMW 118d Premium Selection, kan du lease en brugt BMW i så fremragende stand, at den har samme garanti som en fabriksny BMW. Leasingydelsen er 3.799 kr. plus moms, mens nettoomkostningen for medarbejderen er mindre end 2.300 kr.
”Vi kan tilbyde en så attraktiv pris, fordi bilerne i kraft af deres alder har en ekstraordinær lav beskatning på kun 189.500 kr. Vi vil gerne give flere danskere chancen for at udleve drømmen om en BMW, og med den nye ReLeasing-aftale kan virksomhedsejerne roligt forfremme deres medarbejdere til BMW kørere,” fortæller Christian Schröder, CEO i BMW Financial Services Denmark A/S.

Samme garanti som en ny bil
De 118 BMW 118d’er certificerede som BMW Premium Selection. Det betyder, at de har været igennem en omfattende 72-punkters kontrol og derfor er i samme høje kvalitet, som hvis de lige var trillet ud af fabrikken. BMW giver derfor samme garanti som på en fabriksny BMW, og al service i leasingperioden er inkluderet i prisen.

Miljøbevidst superstjerne
Den dynamiske BMW 118d er ikke en hvilken som helst BMW. Den har 143 hk, baghjulstræk og vandt i 2008 prisen ”World Green Car” for dens evne til at få maksimal køreglæde ud af hver eneste dråbe diesel: Den kører hele 22,2 km på literen.

De 118 eksklusive BMW 118d fordeles efter først-til-mølle princippet indtil 31. december 2010.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.