• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. oktober 2010 - Subaru

Tilbud på Subaru-leasing

Subaru tilbyder en stribe biler til særlig erhvervsleasingpris.

Subaru Legacy stationcar kan erhvervsleases til særpris. Subaru Legacy stationcar kan erhvervsleases til særpris.

Subaru
Tilbud på Subaru-leasing
Trods de højeste scorer i kundetilfredshed og kvalitet, har det ikke været nemt at få mærket slået fast i forbrugernes bevidsthed i Danmark. Dette vil Subaru nu lave om på med et par attraktive tilbud til firmabilisterne.
Modellerne Legacy og Outback kan nu erhvervsleases til attraktive beskatningsværdier for brugeren, og gode leasingydelser til Firmaet.
” Vi må jo erkende, at størstedelen af de modeller, som Subaru markedsfører i Danmark, hører til i firmabilssegmentet, og derfor er det os en stor glæde at det er lykkedes os at få specialrabatter på 2 varianter i businesssegmentet, som vi nu kan tilbyde erhvervsbilisterne med en rigtig attraktiv beskatningsværdi", siger salgschef for Subaru i Danmark Steffen Arnt.

Stationcar med kraftig motor og 4-hjulstræk
"Eksempelvis skal du kun beskattes af 368.206 kr. på en stor og lækker Legacy-stationcar med 2,5 liters motor med 167 HK og vores nye banebrydende Lineartronic automatgearkasse, mod en normalpris på 500.000 kr. og så får du læderindtræk, xenonlygter og det hele med, udover naturligvis vores kendte permanente 4-hjulstræk, der blandt andet gør det til en leg at køre i al slags vintervejr. Firmaet kan lease bilen for kun 4.299 eksklusive moms over 36 mdr. og 60.000 kilometer, og vil de have service med i prisen,  så slipper de med 400 kr. ekstra om måneden", tilføjer han.
Såvel firma som bruger får også fornøjelsen af formentlig ikke at spilde så mange arbejdsdage på værksted, da Subaru er kendt for sine særdeles driftsikre biler.

Bilerne er i disse dage landet hos alle Subaru-forhandlere over hele landet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.