• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. september 2010 - Toyota

Ny Verso-S fra Toyota

Verso-S skal ses som en mini-MPV til byboer.

Toyota Verso-S - mini-MPV til byen. Toyota Verso-S - mini-MPV til byen.

Toyota
Ny Verso-S fra Toyota
Paris Motor Show har netop åbnet dørene for pressen, og de nyheder, der ikke allerede var lækket før udstillingen, strømmer nu ud. Toyota løftede torsdag formiddag klædet for intet mindre end en verdensnyhed. Det skete, da den japanske bilgigant viste sin nye mini-MPV - Toyota Verso-S - frem for offentligheden.
Der gik da også et mindre sus gennem den tætpakkede forsamling på Toyotas udstillingsstand i den franske hovedstad, da den nye Toyota Verso-S for første gang tonede frem på scenen.
Det er kun en måned siden, at Toyota afslørede planerne om sin kommende mini-MPV, der bygger videre på de værdier, som Toyota Yaris Verso har stået for, nu bare i en endnu mere fleksibel udgave.

Super fleksibel familiebil
Hidtil har Toyota holdt kortene tæt ind til kroppen med oplysninger om Verso-S. Men ved præsentationen i Paris åbenbarede sig flere rigtig interessante detaljer. Der bliver nemlig tale om en kompakt familiebil til 5 personer. Alligevel måler den under 4 meter, hvilket gør den let af køre overalt, også i byen.
Alligevel er der masser af plads i både bagagerummet og kabinen, der med sin flotte finish fremhæver Verso-S, som det den er: En super fleksibel familiebil i gennemført høj kvalitet. Bl.a. kan bagsæderne med en hurtig håndevending lægges helt plant med gulvet, hvilket giver hele 1.388 liters bagageplads - helt unikt blandt biler i samme klasse.
Toyota Verso-S vil blive markedsført i Europa med to forskellige motorvarianter i form af en 1.3 liters benzinmotor med 99 hestekræfter og en brændstofsøkonomi på 18 km/l samt en 1,4 liters dieselmotor med 90 hestekræfter, der gennemsnitligt kører 22 km/l.
Den kompakte men alligevel rummelige bil henvender sig primært til familier, der efterspørger rigelig med plads, men som samtidig også ønsker en bil, som er let at køre. Alt dette opfylder Verso-S - og mere til.

Bilen introduceres i Danmark i april 2011.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.