• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. september 2010 - Honda

Honda Jazz som hybridbil

Honda har verdenspremiere på Honda Jazz Hybrid i Paris.

Honda Jazz Hybrid vises i Paris. Honda Jazz Hybrid vises i Paris.

Honda
Honda Jazz som hybridbil
På Honda standen vil man på Paris Motorshow finde flere modeller der viser Honda’s nuværende og fremtidige engagement for at reducere miljøpåvirkningen fra Honda’s biler.
Viften af miljøbiler der udstilles er stor, lige fra Civic hybrid, Insight hybrid, CR-Z hybrid, Brintbilen FCX Clarity samt miljø koncept modellen 3R-C. Den nye Jazz hybrid fuldender dette store line-up af hybridbiler, som Honda vil vise på standen.

Hybrid-teknologi måtte ikke gå ud over den høje anvendelighed
Det er første gang at man ser denne (parallel) hybrid teknologi integreret i en bil til B-segmentet. Honda har i udviklingen af Jazz Hybrid-versionen været ekstra opmærksomme på at denne integrering ikke gik ud over den høje anvendelighed og store fleksibilitet som kunderne sætter pris på ved jazz’en. De ”magiske” bagsæder er hermed også bevaret.
IMA (intergrated Motor Assist) systemet er identisk med opbygningen fra Insight og CR-Z og ligeledes med en ydelse på 14 Hk. Drivlinen i Jazz Hybrid bliver en 1,3 liters benzin motor kombineret med elmotoren på 14 hk og med en trinløs CVT gearkasse.
Det integrede IMA system kombineret med CVT gearkassen gør, at Jazz hybrid kun udleder 104 g/km CO2, hvilket er det laveste udslip blandt biler med automatgear i hele B-segmentet.
Visuelt udskiller Jazz Hybrid sig fra den nuværende Jazz med andre for- og baglygter samt en ny front grill. Kofangerne er også blevet modificeret samt bagklappen har fået en kromliste monteret.

Den nye Jazz Hybrid lanceres i en ny Lime Green metallic samt et udvalg af de eksisterende farver fra den nuværende model.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.