• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. september 2010 - Hyundai

Mere sporty Hyundai

Eksklusiv styling af Hyundai med MS-design

Hyundai tilbyder det nye MS-design til de populære modeller i10, i20, i30 og ix35 Hyundai tilbyder det nye MS-design til de populære modeller i10, i20, i30 og ix35

Hyundai
Ny styling til Hyundai i10, i20, i30 og ix35
Hyundai har netop indgået et spændende samarbejde med østrigske MS-design, som er en af branchens absolut førende spillere inden for styling af biler. MS-design producerer stylingkits af en meget høj kvalitet, der på en stilfuld måde giver bilerne et ekstra dynamisk og sporty udtryk. I første omgang kan Hyundai tilbyde forskellige styling-kits til de populære i10, i20, i30 og ix35-modeller.

”Jeg er meget tilfreds med, at vi nu har indgået et strategisk samarbejde med østrigske MS-design. MS-design er en af de absolut førende leverandører af stylings-kits. Deres mangeårige produktion og udvikling i Østrig er af høj kvalitet og i et design, der er sporty og dynamisk, uden at det bliver over-stylet at se på,” siger Niels Rønnebech, adm. direktør hos Hyundai Danmark, og fortsætter:

”Vi har mange kunder, som efterspørger ekstra styling-udstyr, som er af en ordentlig kvalitet, er smagfuldt og samtidig præcist skræddersyet til netop deres Hyundai-model. Det kan eksempelvis være tagspoilere, alu-fælge eller frontspoilere. Det ønske kan MS-design opfylde til fulde, og derfor er jeg glad for, at vi nu kan tilbyde vores mange kunder forskellige styling-kits fra MS-design."

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.