• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. september 2010 - Mitsubishi

Privatleasing af Colt

Mitsibishi Colt kan nu privatleases fra kun 1.595 kr. om måneden

Mitsubishi Colt kan leases fra 1.595 kr. pr. måned. Mitsubishi Colt kan leases fra 1.595 kr. pr. måned.

Mitsubishi
Privatleasing af Colt
Nu vil Mitsubishi også have en del af privatleasingmarkedet i den mindste klasse. I forbindelse med et åbent hus-arrangement den 2. og 3. oktober sendes en udgave af Colt på markedet til 1.595 kr. om måneden inklusive service.
Førstegangsbetaling og stiftelsesomkostning udgør dog 28.000 kr., så det løber op i 85.420 kr. for 3 år og 45.000 km. Køb er totaløkonomisk set derfor bedre, vurderer Bilpriser.dk. Især fordi billigste Colt nu kan fås for kun 119.995 kr. Men for nogle bilister tæller budgettryghed jo højt, så for dem kan privatleasing af mindre biler være at foretrække.

Gode tilbud på Mitsubishi Colt - også privatleasing
Mitsubishi Colt med en 1,1 liters motor og 3 døre kan fås for 119.995 kr. For blot 20.000 kr. yderligere tilbydes kampagnemodellen Mitsubishi 1.3 Elegance med fem døre. Den er proppet med udstyr. Blandt andet aircondition, 15” alufælge, regnsensor, mørktonede ruder bag, fartpilot, sædevarme, cd med mp3-funktion og baksensorer.

Mitsubishi har fokus på miljøet
Miljø er stadig øverst på dagsorden. For Mitsubishi betyder det et mål om at forene køreglæden med en miljørigtig opførsel. Eller med andre ord udvikle ”grønne” biler, der er sjove at køre. Mitsubishis modelprogram er nu opdateret, så naturen beskyttes mest muligt. Blandt andet benyttes ClearTec teknologi med Automatisk Stop & Go med lavt brændstofforbrug og CO2 udledning. Også i en helt nyudviklet dieselmotor. Vel at mærke uden at det går ud over priserne.

ESP, antispin og 6 airbags er standard
Sikkerhedsmæssigt er ESP, antispin og 6 airbags standard. CO2 udslippet på 1,1 liters-motoren er samtidig det laveste i klassen for benzindrevne biler. Blot 115g/km og der kan køres på 20,4 km på literen.

Ny og økonomisk dieselmotor
I weekenden kan Mitsubishis nyudviklede dieselmotor også opleves. Den lever naturligvis op til kravene for Euro 5-forureningsnormen og er udstyret med Common- Rail og partikelfilter. Motoren findes i to varianter. En 1.8 liters med 150 hk, der fås i den helt nye ASX Crossover samt nu også i den kendte Lancer SportBack og Sport Sedan. Sidstnævnte med en startpris på blot kr. 249.995. Den anden variant er en 2.2 liters med 177 hk, der fås i den noget større Outlander. En fantastisk kombination, der skal prøves, mener Mitsubishi-importøren.

Konkurrencer med weekendophold som præmier

Alle de spændende nyheder kan ses og prøves i weekenden den 2. og 3. oktober hos landets Mitsubishi forhandlere. Og besøgende får også mulighed for en ekstra naturlig oplevelse ved at deltage i konkurrencen om gavekort til weekendophold med adgang til enten Knuthenborg Park og Safari eller Giveskud Zoo.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.