• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. september 2010 - Volkswagen

VW Caddy til 2, 5 eller 7

VW Caddy er et overraskende billigt alternativ til andre "familiecontainere".

VW Caddy kendes som van, men nu er den også snart en billig og rummelig familiebil. VW Caddy kendes som van, men nu er den også snart en billig og rummelig familiebil.

Volkswagen
VW Caddy til 2, 5 eller 7
VW præsenterer i weekenden den 2. og 3. oktober et overraskende billigt alternativ til de andre "familiecontainere" på markedet, nemlig VW Caddy med skydedøre bagtil og plads til 2, 5 eller sågar 7 personer, erfarer Bilpriser.dk
"Caddy er blevet endnu mere personbil end tidligere og er et rigtig godt valg til børnefamilien. Fra blot 160.000 kr. får man ægte Volkswagen-kvalitet, masser af plads og sparsommelige motorer. Men den ny Caddy appellerer ikke kun til fornuften. Med det nye design-DNA, der har opgraderet Caddy på designfronten, har Caddy fået et charmerende ydre  Det nye interiør er højnet kvalitetsmæssigt og endnu mere funktionelt end tidligere. Samtidig har Caddy fået nye motorer, der sparer væsentligt på brændstoffet", fortæller pressechef Søs Righolt Illum, VW.

Alle Caddy-modeller har ESP

Den ny Caddy, der som nævnt kun koster 160.000 kr. med en fin 1,2-liters benzinmotor med 85 hk, er segmentets eneste bil med ESP som standard på alle modelvarianter. For første gang er det med den nye Caddy muligt at fjerne sæderne på 2. sæderække helt, så man får et varerum på hele 3.030 liter. Med andre ord får du med den nye Caddy en fleksibel familiebil med plads til stort set alt fra cykler til surfboards.  Den nye Caddy kan også bestilles med en tredje sæderække og har dermed plads til 7 personer. Det koster 12.200 kr. ekstra. Aircondition koster 27.000 kr. ekstra, skriver EB.dk. I Comfortline stiger prisen voldsomt, men til gengæld får man både en kraftigere motor på 105 hk og langt mere udstyr: aircondition, tagræling, 15 tommer alufælge, lakerede kofangere, regnsensor, fartpilot, læderrat og så sandelig også en ekstra nøgle med fjernbetjening, fremhæver VW overfor EB.dk.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.