• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. september 2010 - Lotus

Underskøn Lotus Elite

Lotus' nyeste konceptbil må være enhver bildesigners drøm.

Konceptbilen Lotus Elite, der kommer i 2014. Konceptbilen Lotus Elite, der kommer i 2014.

Lotus
Undersløn Lotus Elite
Umiddelbart før den officielle afsløring i forbindelse med Paris Motor Show indvier Lotus os i sin ny æra - Lotus Elite, som ifølge den engelske sportsvogns-producent vil redefinere begrebet en moderne klassiker. Underskøn og enhver bildesigners drøm, skulle vi mene...
Lotus Elite er det første tegn på hvad, der venter os fra Lotus i fremtiden. Lotus Elite er elegant med sin kompakte og forførende udformning. Men den nye Lotus Elite er ikke kun uovertruffen elegant. I tråd med Lotus' kerneværdier er den nye konceptmodel et udstillingsvindue for Lotus' teknologiske formåen synliggjort gennem den stilfulde hard top og den optimale anvendelse af hybridteknologi i form af et moderne KERS-system.

En smuk konceptbil fuld af perfekte modsætninger
"Det er svært at nægte, at Lotus Elise er utrolig smuk at se på, men modellen er meget mere end det. Det er samtidig en model, der overleverer i alle aspekter. Man kunne sige, at det er en model fuld af perfekte modsætninger. Den er kompakt og alligevel rummelig. Kraftfuld og stadig økonomisk. Vægten er lav, men modellen er solid. Det er en bil, som vi er særdeles stolte af her hos Lotus og vi føler ærligt ikke, at der nogen model på markedet lige nu, der modsvarer Lotus Elite, både hvad angår design og performance", siger adm . direktør Dany Bahar, Lotus.
"Tag endelig ikke fejl, der er definitivt et markedet for den nye Lotus Elise. Det er den ultimative sportsvogn kombineret med komfort og plads. Der vil altid være dem, der synes Lotus kun skal bygge små sportsvogne, men vi har ikke taget let på den omfattende opgave, det er at designe og skabe en helt ny model."

Skal sendes på det europæiske marked i 2014

Lotus Elite vil efter planen lanceres til kunderne i foråret 2014, og den spændende GT-model vil sætte nye standarder hvad design, performance og CO2-udledning angår. Og det er ikke kun slanke linjer og flot karrosseriarbejde, den nye 2+2 model imponerer med. For under den haj-inspirerede front finder man en frontcenterplaceret 5,0-liters V8 motor med op til 620 hk og en forventet accelerationstid fra 0-100 km/t på mellem 3,5 og 3,7 km/t og en tophastighed på 315 km/t. 

I Danmark forhandles Lotus af eneforhandler Lotus Copenhagen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.