• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. september 2010 - Volkswagen

Ny Touran fra 278.998 kr.

VW Tourans rummelighed står i skarp kontrast til startprisen på billigste model.

Den ny VW Touran vil kunne fås fra 278.998 kr. Den ny VW Touran vil kunne fås fra 278.998 kr.

Volkswagen
Ny Touran fra 278.998 kr. 
Storladen, men ikke kostbar. Med priser startende allerede ved 278.998 kr. og nye sparsommelige motorer, kan den ny Touran med rette kalde sig en af hverdagens helte.
Den 2. og 3. oktober kan man opleve den ny Touran hos alle Volkswagens forhandlere, men allerede nu åbner Volkswagen for bestillinger.
Den ny Touran er optimeret designmæssigt, hvor særligt fronten er blevet trimmet, men også teknisk er den opdateret på alle fronter: Nye motorer, efter devisen mindre, men bedre og nyt sikkerhedsudstyr, gør den ny Touran endnu mere attraktiv. Det er lykkedes Volkswagen at reducere brændstofforbruget med op til 27 procent. Den ny Touran med BlueMotion Technology er målt til et gennemsnitligt forbrug på 21,7 km/l.

Søg brugt Touran

Indbegrebet af en familiebil
VW Touran er indbegrebet af en familiebil og  Volkswagen har til dags dato solgt mere end 1,1 millioner eksemplarer. Med en markedsandel på 47pct. i Tyskland  ligger  Touran på en absolut 1. plads i segmentet. Volkswagen har givet Touran en helt ny front og bagparti, og også silhouetten er blevet mere dynamisk. Særlige kendetegn er de nye baglygter og de nydesignede forlygter, der nu kan bestilles med Bi-xenon og LED-lys. På tekniksiden er highlights bl.a., at Touran fås med det kamerabaserede Light-Assist-system, der automatisk registrerer forankørende og modkørende traffikanter og blænder lyset ned. Tillige fås Touran nu med nyeste udgave af Volkswagens intelligente parkeringsassistent, som gør, at bilen stort set selv parkerer på minimal plads.

Touran fås med et bredt udsnit af motorer

Motorprogrammet byder på 7 motorer, startende fra 1,2 l. Klasseduksen er den populære 1,6 l TDI-motor med 105 hk og Blue Motion Technology (der bl.a. betegner, at bilen har start-stop-system, rulleoptimerede dæk og genvinding af bremseenergien). Med denne motor opnår den ny Touran at køre gennemsnitligt 21,7 km/l og udleder 121 g/CO2 pr. kilometer.
Helt ny om bord er den trimmede 1,2 liters  benzinmotor med direkte indsprøjtning og 105 hk, der også fås i en BlueMotion Technology variant og som kører hhv. 15,6  eller 17 km/l (CO2-udslippet bliver analogt hhv. 149 og 139 g/km). Alt i alt brillierer de 7 motorer, 3 benzinmotorer og 4 dieselmotorer, med bedre brændstoføkonomi, lavere CO2-udslip og mere drejningsmoment end tidligere modeller. Alle motorer er  med direkte indsprøjtning og spænder fra 90 hk til 170 hk.

Ny Startline er skræddersyet til det danske marked

Volkswagen har højnet udstyrsniveauet på Touran betragteligt og har til det danske marked skræddersyet en særlig „Startline" , der udbydes til 278.998 kr. Denne udstyrsmodel fås med 1,2 TSI-motoren med 105 hk og med 1,6 TDI-motoren, der har 90 hk og har bl.a. 6 airbags, ESP, Climatic, multifunktionsanlæg, fartpilot, radio RDC 210, 15" stålfælge, bagagerumsafdækning og hillhold som standardudstyr.
Vælger man udstyrsniveauet Trendline, får man foruden udstyret fra Startline også 7sæder som standard og bl.a. tagræling, radio RCD 310 med Aux-in og 8 højttalere, midterarmlæn foran samt Volkswagens vinterpakke, der indeholder varme til forsæderne, advarselslys til sprinklervæske og opvarmelige sprinklerdyser samt vaskeanlæg til forlygterne.
Touran fås udover Startline og Trendline naturligvis også i udstyrsvarianterne Comfortline og Highline.

Nyudviklet panorama-soltag giver unik rumoplevelse
Volkswagen har tilføjet en række nye highlights på Touran, der nu bl.a. kan bestilles med det nyeste Radio-Navigationssystem "RNS 315", der let og intuitivt betjenes via den store touchscreen. Ligeledes kan Touran bestilles med et nyudviklet panorama-soltag, der giver en unik rumoplevelse i bilen. Det bliver også muligt at få Touran med den adaptive undervogn "DCC", hvor man kan regulere undervognens støddæmperkarakteristik, samtidig tilpasses servostyringen. Resultatet bliver, at støddæmpningen hele tiden tilpasses til kørebanen og kørselssituationen, så komforten og de dynamiske egenskaber optimeres. Tillige fås Touran nu med  bakkamerasystemet Rear-Assist, hvor området bag bilen vises i radioens display.
 
Alle detaljer om den ny Touran kan fås på www.volkswagen.dk/touran

Volkswagens forhandlere viser den ny Touran ved stort åbent hus-arrangement i weekenden den 2. og 3. oktober.

Søg brugt Touran


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.