• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
15. september 2010 - Ford

Hidsig Focus ST i Paris

Ford vil præsentere Ford Focus ST med 250 hk i Paris.

Den ny Ford Focus ST med 250 hk. Den ny Ford Focus ST med 250 hk.

Ford
Hidsig Focus ST i Paris
Fords suverænt bedst sælgende bil world-wide, Ford Focus, har fundet et helt nyt niveau. Den 30. september løfter Ford sløret for den nye, produktionsklare Ford Focus. Det sker under Paris Motor Show, hvor der også vil være lejlighed til at stifte bekendtskab med den nye, muskelsvulmende Ford Focus ST med hele 250 hk og de nye serier af teknologisk avancerede Mondeo- og C-MAX-modeller.
Den nye Ford Focus, som forventes til Danmark i begyndelsen af næste år, er Fords første globale produktionsmodel, som vil blive produceret på samme platform kloden rundt.
Under Paris Motor Show vil det for første gang være muligt, at se alle tre produktionsmodeller af den nye Focus - en sportslig 5-dørs version, en elegant 4-dørs version samt en formfuldendt stationcar.

Kommer på markedet i 2012

Ford lover, at den nye Focus vil sætte helt nye teknologiske standarder for klassen, ligesom brændstoføkonomi, materiale- og samlekvalitet vil være i absolut top.
For de sportsligt interesserede, vil der også være mulighed for at stifte bekendtskab med en udviklingsmodel af den nye Ford Focus ST, som forventes i produktion til næste år og klar til salg i 2012. Der er tale om en rå gaderacer, hvor Fords ingeniører har optimeret Fords velkendte to-liters EcoBoost benzinmotor til at yde hele 250 hk. Dermed har den nye Focus ST lagt an til overhaling i GTI-klassen.

Ford er foran sin målsætning om reduktion i CO2-udslippet

Fords stand i Paris vil desuden byde på stationcar- og 5-dørs-udgaver af den nye Ford Mondeo, som blev præsenteret på motorshowet i Moskva tidligere på året. Derudover vil der være mulighed for at tage Titanium luksusudgaver af den nye C-MAX og Grand C-MAX i nærmere øjesyn
Den nye Ford Mondeo ECOnetic og en Ford Ka med Fords Auto-Start-Stop-system vil være to håndgribelige vidnesbyrd om at Ford har sat fuld fart på udviklingen af brændstoføkonomiske biler med markant lavere CO2-udledning over hele modelprogrammet.
På nuværende tidspunkt ligger Ford foran sin egen 2006-målsætning om at CO2-udslippet skal være reduceret med 30 procent i alle nye modeller i 2020.
Det øgede fokus på transport og miljø er ligeledes anledning til at Ford også viser den nye hybrid-teknologi, der skal drive den kommende C-MAX PHEV - en delvis el-drevet og meget miljøskånsom familiebil, som forventes på markedet i 2013.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.