• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. september 2010 - Chevrolet

Ny sporty Aveo i Paris

Chevrolet kommer med ny sporty Aveo i starten af 2011.

Den ny Chevrolet Aveo kommer i midten af 2011. Den ny Chevrolet Aveo kommer i midten af 2011.

Chevrolet
Ny sporty Aveo i Paris
Den ny Aveo har verdenspremiere på Paris Motorshow 2010, og den har samme dynamiske design som Aveo RS konceptbil. Den lanceres medio 201 og har et omfattende motorprogram, der inkluderer en 1,3 liters dieselmotor og 6-trins gearkasser. Aveo er én af tre verdenspremierer, der vises i Paris, oplyser Chevrolet Danmark.
Det er første gang den produktionsklare Aveo vises for offentligheden og sammen med den nye Orlando og Cruze hatchback viser Chevrolet ikke færre end 3 verdenspremierer i Paris.

Aggressiv front og sportslig taglinje vinder om nyt designsprog
Aveo RS konceptbil blev vist i Detroit og på Geneve Motorshow i starten af 2010. Med den produktionsklare Aveo, fremviser Chevrolet en bil, der forbliver tro mod konceptbilen - et dynamisk og moderne design. Den markante og aggressive frontprofil, den sportslige taglinje, de brede skærme og de bagerste dørhåndtag skjult i c-stolpen er alle designelementer, der udgør Chevrolets nye designsprog.

Aveo har bud efter de unge købere
Den nye sporty Aveo hatchback er uden tvivl en bil, der som Spark, vil appellere til de yngre kunder. Medio 2011 introduceres Aveo hatchback sammen med en sedan version af den nye Aveo. Både Aveo hatchback og Aveo sedan er praktiske små biler med god indvendig plads, og netop derfor forventer Chevrolet også, at begge modeller vil appellere til familier, for hvem den nuværende model har været et populært køb.

Aveo deler platform med bestselleren Opel Corsa
Den nye Chevrolet Aveo har draget fordel af det omfattende globale GM produktudviklings-program, som betyder, at Aveo deler platform med den kommende ny Opel Corsa, en model, der altid har været en bestseller. Resultatet af dette udviklingsprogram er en lille bil, der vil opfylde de europæiske bilisters smag både hvad angår miljø, design, dynamik og sikkerhed. Endelige specifikationer bliver skræddersyet til hvert enkelt europæisk marked.

Chevrolet er klar til kampen i småbilklassen
 "Det er en utrolig spændende tid at være hos Chevrolet; vi indtræder i MPV segmentet med Orlando, mellemklassen med Cruze hatchback og Aveo, der er klar til at tage kampen op med de bedste i småbilsklassen, siger Wayne Brannon, Chevrolet Europes topchef.
Den nye Aveo er længere og bredere end den nuværende model, og er dermed blandt de bedste i klassen hvad angår rummelighed og bagagerumskapacitet. Det indvendige design byder måske også på endnu flere overraskelser end eksteriøret. Især den motorcykelinspirerede instrumentering med analog omdrejningstæller i kombination med et digitalt speedometer.

Wrap-round instrumentpanel

Midterkonsollen har blå baggrundsbelysning mens hele den forreste kabine har et wrap-round instrumentpanel, der fås i forskellige farver, og som bevæger sig fra instrumentbrættet og ned i de forreste døre. Aveo kunderne vil værdsætte de kvalitetsmaterialer, der er anvendt indvendigt såvel som de mange opbevaringsrum og ikke mindst det moderne lydanlæg med USB, Aux-in og Bluetooth funktioner.
Til at afspejle den sporty personlighed er Aveo konstrueret med et solidt karosseri, som består af en ny BFI-struktur (bodyframe integral system), hvor den øverste konstruktion og ramme er designet som én enkelt enhed, hvilket giver en forøget fasthed, stabilitet og manøvredygtighed.

To benzinmotorer og to dieselmotorer
Et omfattende sortiment af 4-cylindrede benzin- og dieselmotorer vil være tilgængelig i den nye Chevrolet Aveo. Alle motorvarianter tilbyder masser af power uden at gå på kompromis med miljøet. Med den nye 1,3 liters common-rail dieselmotor tilbyder Aveo start og stop teknologi, der sikrer et lavt brændstofforbrug. Benzinmotorerne fås som 1.2 med enten 70hk eller 86hk, mens den nye dieselmotor kan leveres med enten 75hk eller 95hk. De manuelle gearkasser er 5- eller 6-trins, afhængig af motorvalget. 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.