• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. september 2010 - Škoda

Škoda Superb i fokus

Business-pakker og Fiscon Bluetooth til åbent hus den 11. - 12. september.

Der bliver fokus på Superb Combi, når Škoda holder åbent hus den 11. - 12. september. Der bliver fokus på Superb Combi, når Škoda holder åbent hus den 11. - 12. september.

Škoda
Superb-klassen er i fokus
Škoda holder Åbent Hus i weekenden 11. - 12. september, hvor Škoda Superb Combi er i fokus. I Åbent Hus weekenden kan man købe en business-pakke med 10.000 kr. afslag i prisen, og endvidere er der et Bluetooth mobiltelefon system til de første 100 Superb-kunder.

Škoda Superb oplagt som firmabil
Her i efteråret er der ekstra fokus på netop Superb-klassen, da mange firmabilskunder er i markedet for at kigge på ny bil, og netop Škoda Superb Combi er et oplagt valg som firmabil, idet bilen er en af de biler i klassen, der tilbyder de bedste pladsforhold både i kabinen og i bagagerummet. Bagsæde pladsen er i særdeleshed meget rummelig og af minister-størrelse. Superb Combi opnåede de maksimale 5 stjerner i EuroNCAP kollisions testen og tilbyder både fører og passagerer fremragende sikkerhed. Komfortniveauet i Superb er generelt særdeles højt, men ønsker man endnu mere udstyr er, en af flere business-pakker til en særdeles favorabel pris en oplagt mulighed.

Søg brugte Skoda Superb 

Vælg mellem 3 Business-pakker og opnå stor rabat
Der kan vælges mellem 3 forskellige business-pakker afhængig af bilens udstyrsniveau. Eksempelvis indgår det eksklusive Bolero audiosystem, der har en indbygget 6 CD veksler og farve touch skærm, i alle 3 pakker.
Comfort business-pakken indeholder: Automatisk klima anlæg med 2 zoner, Bolero audiosystem, regnsensor, opvarmede sprinklerdyser ved forruden og MaxiDOT-informationscenter.
Ambition business-pakken indeholder: Bolero audiosystem, soundsystem med 10 højttalere, multifunktionsrat med styring af radio, og opvarmede sprinklerdyser ved forruden og parkeringssensor bag.
Elegance business-pakken indeholder: Bolero audiosystem, soundsystem med 10 højttalere, multifunktionsrat med styring af radio, opvarmede sprinklerdyser ved forruden samt parkeringssensor for og bag.

Fiscon Bluetooth mobiltelefon system til de hurtigste
Er man hurtigt ude til Åbent Hus, kan man være heldig at sikre sig et Fiscon Bluetooth mobiltelefon system, da Škoda på landsbasis forærer 100 systemer til de første 100 Superb-kunder. Bluetooth mobiltelefon systemet, der er meget avanceret med en lang række spændende integrerede funktioner, har en værdi af 5.195 kr.
Startprisen på Škoda Superb er 299.000 kr. for Superb TwinDoor med den variable bagklap og 1.4 TSI motor med 125 hk og Comfort-udstyr. Ønskes stationcarmodellen, er merprisen kun 20.000 kr. Det er værd at bemærke, at Combi-prisen er inklusive tagræling, der normalt er ekstraudstyr i firmabil klassen.

Læs også Stationcaranalysen 2010 her

Søg brugte Skoda Superb 
BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.