• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. september 2010 - Opel

Til Lalandia i ny Meriva

Tag børnene med, når der er åbent hus for Opel Meriva den 25.- 26. september.

Opel forhandlerne inviterer til Meriva prøvekørsel i weekenden den 25.-26. september fra kl. 11 til 16 Opel forhandlerne inviterer til Meriva prøvekørsel i weekenden den 25.-26. september fra kl. 11 til 16

Opel 
Meriva for alle
Opel-forhandlerne sætter fuld damp på introduktionen af den nye Opel Meriva efter en blød opstart i løbet af sommeren. Alle forhandlere holder åbent hus i weekenden den 25. - 26. september, og her er det er muligt at vinde en tur til Lalandia, Danfoss Universe eller Legoland for hele familien. Vinderne får 3 overnatninger for op til 5 personer på et af de 3 steder efter eget valg og kan køre dertil i en Opel Meriva.

Gratis sundhedstjek til din Opel
Ud over testkørsel af Meriva og konkurrence tilbyder Opel forhandlerne et sundhedstjek af alle Opel-biler over 4 år. For 99 kr. kan få en 27 punkts gennemgang af sin bil og et tilbud på eventuelle reparationer. Tilbuddet om sundhedscheck gælder fra søndag den 26. september til og med den 1. oktober.

Se brugte Opel Meriva her

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.