• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. september 2010 - Opel

Opel Astra som klassiker

Forrige generation Opel Astra stationcar er nu klassiker. 219.900 kr. for en 1,7 CDTI

Astra H bliver en klassiker hos Opel i tråd med traditionen. Astra H bliver en klassiker hos Opel i tråd med traditionen.

Opel
Opel Astra som klassiker
Forrige generation af Opel Astra - modelrække H - fortsætter på det danske marked som Astra Classic. Den vil dog kun kunne fås som stationcar med 1,6 liters benzinmotor eller 1,7 liters dieselmotor, oplyser Opel Danmark.
Opel følger dermed tradition for at fortsætte med en klassikerudgave af Astra, når der kommer en ny model. Det samme sker også i en række østeuropæiske lande. Klassikeren kommer dog kun som stationcar og kun med valgmulighed mellem 1,6 liters benzinmotor på 115 hk og 1,7 dieselmotor på 110 hk.  Priserne bliver 209.900 kr. for den billigste version med benzinmotor og kun 10.000 kr. mere for dieselmotoren med seks gear.

Dieselmotor opgraderes til Euro 5 og kører 20 km/l
Astra Classic får pænt med standardudstyr for eksempel fjernbetjent centrallås, fuld sikkerhedspakke med seks airbags, ESP og hovedstøtte ved alle pladser og varme i forsæderne. Aircondition kan tilkøbes for 7.995 kr., fartpilot for 1.995 kr. og metalfarve for 3.995 kr.
Bilen er også godkendt som varebil på gule plader, hvor prisen for 1,7 CDTI er 129.219 kr. plus moms.  1,7 CDTI dieselmotoren har fået en opdatering fra Euro 4 til Euro 5 med et forbrug efter EU-normen på 20 km/l. 

Astra Classic produceres på Opels fabrik i Bochum i Tyskland.

Se brugte Opel Astra her

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.