• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. august 2010 - Volkswagen

Gi´en Volkswagen

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke.

Frem til d. 19. september kan du på facebook nominere kandidater til vinder af en ny Volkswagen i 3 år. Frem til d. 19. september kan du på facebook nominere kandidater til vinder af en ny Volkswagen i 3 år.

Volkswagen 
En Volkswagen i 3 år
Gode gerninger kan som bekendt ikke gøres for ofte. Nu er det blevet lidt lettere at gøre godt. Du kan lige nu forære en Volkswagen væk i hele tre år, til ham du holder af, eller til hende du synes, virkelig er værdigt trængende. Du bestemmer hvem, der har fortjent en Volkswagen.

With a little help from my friends
I al sin enkelthed går opgaven ud på, at du via din Facebook-profil nominerer en ven, en svigermor eller hvem som helst, du synes har gjort sig fortjent til en Volkswagen. Så deltager man i dysten om en Polo, en Golf eller en Passat gratis i hele 3 år.

Sådan gør du
Gå ind på Volkswagens facebook-hjemmeside, så er du allerede godt i gang og bliver guidet igennem processen.
Du kan nominere dine facebook-venner frem til d. 19. september. Men husk at skrive en god begrundelse for, hvorfor netop din ven fortjener en Volkswagen. Du kan nominere et ubegrænset antal facebook-venner. Herefter følger en afstemningsfase, der varer fra d. 21. september og frem til d. 10. november. I denne periode kan du dagligt stemme på netop den nominering, du synes er den bedste, sjoveste eller mest trængende.
Blandt de 5 nomineringer med flest stemmer, vælger vi vinderen af en ny Volkswagen i 3 år. Det sker d. 13. oktober.

Alle nomineringer oprettet inden d. 1. September deltager desuden i lodtrækningen om 25 Garmin Nüvi 3790t navigationsanlæg.


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.