• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. august 2010 - CleanCharge

Smart opladning

CleanCharge skal levere intelligente opladere til elektriske smart-biler.

CleanCharge skal levere intelligente opladere til elektriske smart-biler. CleanCharge skal levere intelligente opladere til elektriske smart-biler.

CleanCharge
Smart opladning
Producenten af smart, tyske Mercedes-Benz, vælger danske CleanCharge som infrastruktur-partner til lancering af el-biler i Danmark og Sverige.
Lanceringen sker parallelt med indgåelse af en samarbejdsaftale med Mercedes-Benz om introduktion og udrulning af den populære minibil smart i en elektrisk version.
Ladeteknologien er gennemprøvet i Tyskland og England, og der er således ikke tale om endnu et test-forløb, men derimod en reel udrulning af produktionsklare biler i Danmark og Sverige støttet af teknologien fra CleanCharge.

Officiel leverandør til Mercedes-Benz
CleanCharge Solutions er efter en grundig udvælgelsesproces blevet valgt som officiel leverandør af opladeteknologi til Mercedes-Benz’ nye smart el-biler, der lanceres her i Danmark og Sverige til efteråret.
Det er et stort skridt, når en af verdens førende automobilproducenter kommer på banen med rigtige elbiler. Det har derfor været helt centralt for Mercedes at vælge en partner, der til fulde understøtter Mercedes' strategi om at levere optimal kvalitet og komfort, samt banebrydende teknologi og sikkerhed.

Eneste udbyder, der kan leve op til kravene
"Vi har i vores valg af CleanCharge Solutions lagt vægt på at få en partner, der har specialiseret sig i at tilpasse og implementere ladeinfrastuktur til el-biler. CleanCharge er endvidere som den eneste udbyder på det danske marked i stand til at imødekomme Mercedes' krav om at kunne servicere de kommende elbil-kunder med en gennemprøvet opladeteknologi, der muliggør intelligent opkobling til el-nettet. CleanCharge er partner med blandt andet RWE, som står bag udviklingen og implementeringen af ladeinfrastrukturen i Berlin i samarbejde med Daimler AG. Det er verdens største integrerede pilotprojekt for elbiler og opladning i verden", siger
kommunikationschef Lars van het Erve, Mercedes-Benz i forbindelse med indgåelse af  samarbejdet:

Konkret bud på infrastruktur til elbiler
Et særligt fokus for CleanCharge har været at udvikle en vision og holdning til, samt et konkret bud på, hvordan vi i Danmark sikrer en infrastruktur til opladning af elbiler, der sikrer en optimering af brugen af vedvarende energi fx fra vindkraft til opladning af elbiler – såkaldt ”grøn strøm”.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.