• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. juli 2010 - dinepenge.dk

Få servicetilbud på nettet

På findmekaniker.dk kan man få tilbud fra en stribe værksteder - gratis.

På findmekaniker.dk kan man få tilbud fra f.eks. 10 værksteder på ens egen egn. På findmekaniker.dk kan man få tilbud fra f.eks. 10 værksteder på ens egen egn.

dinepenge.dk / Bilpriser.dk
Få servicetilbud
Som det længe har været muligt i forbindelse med f. eks. håndværksarbejde kan den ny hjemmeside findmekaniker.dk videresende en opgave på bilen til en række værksteder, som så kan byde ind på opgven, skriver Berlingske Medias økonomihjemmeside dinepenge.dk.
Hjemmesiden kræver, at man opretter sig som bruger og beskriver sin bil. Det er gratis, og ifølge den tjenesten, der ejes af Noka Design i København, er der flere end 400 mekanikere tilmeldt, som kan afgive tilbud på reparationen eller serviceringen.

Hav nummerplade-nummer og stelnummer klar
Det kan være smart at have nummerplade-nummer og stelnummer parat ved registreringen, konstaterer Bilpriser.dk, der har tjekket siden - og fundet den ret brugervenlig. Man kan f.eks. vælge, i hvilken radius værkstederne må ligge. Vi valgte 10 km og fik sendt udbuddet til et bredt udvalg af værksteder.
Man skal i øvrigt også vente med at indsende en forespørgsel på service eller reparation, til man er færdig med registreringen, har fået registreringsmail fra findmekaniker.dk og har logget ind første gang.
"Ved hjælp af Findmekaniker.dk's database får du mulighed for med baggrund i de værksteder, der ligger tættest på din bopæl, at vælge de mekanikere, du vil kontakte. Herefter vil du modtage tilbud fra de valgte mekanikere, og du kan frit vælge det tilbud, som passer bedst til dig," lyder det fra findmekaniker.dk.

Systemet er gratis for både bilejere og mekanikere. Noka Design satser åbenbart på reklameindtægter i stedet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.