• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. juli 2010 - Peugeot

Ny Peugeot 508

Kvalitet, rene linjer og effektivitet fra Peugeot

Peugeot præsenterer 508, som får premiere til Oktober Peugeot præsenterer 508, som får premiere til Oktober

Peugeot
Stærkt design og passion
Peugeot har netop offentliggjort de første fotos af afløseren til 407.
Kvalitet, rene linjer og effektivitet. Peugeot 508 udtrykker på fornemste vis Peugeots kerneværdier og er mærkets nyeste bud på en eksklusiv familie- og businessbil i det store mellemklassesegment.
Peugeot 508 kombinerer stærkt design og passion med:

- den nyeste generation af e-HDi og HYbrid4-teknologi
- et aerodynamisk og eksklusivt look
- et højt kvalitetsniveau og indvendig komfort
- førende køreegenskaber, baseret på Peugeots mangeårige ekspertise.

Peugeot 508 som Sedan og SW
Med 508 fortsætter Peugeot sin internationale offensiv. Den vil først blive produceret i Frankrig til det europæiske marked og efterfølgende i Kina, som er verdens førende bilmarked.
Peugeot 508 kommer i to forskellige udgaver Sedan og SW. Den vil blive introduceret på det europæiske marked i begyndelsen af 2011 og kommer til Danmark i april 2011.

Den moderne 508 opfylder alle ønsker og krav
Både ”40X” og ”50X”-serierne har markeret sig som ikoner i de forskellige årtier, og med den nye 508 understreger Peugeot sine ambitioner om fortsat at spille en afgørende rolle i klassen af eksklusive familie- og businessbiler.
508 er en moderne og fremsynet bil, der er nøje tilpasset de ønsker og krav den moderne, ansvarlige og krævende kunde har til en bil i dette segment.

Rummelighed til fører og passagerer
Nøgleordene i udviklingen af 508 har været kvalitet, rene linjer og effektivitet, og den er skabt til at vække passion:

- gennem sit udvendige design, der er elegant, harmonisk og tidløst og viser Peugeots nye stilkode, der blev afsløret første gang med koncept-bilen SR1

- gennem det strømlinede hi-tech interiør og den høje kvalitet. Kabinen tilbyder komfortabel rummelighed til både fører og passagerer, bagagerummet er stort og udstyrsniveauet garanterer et højt komfortniveau

- og sidst, men ikke mindst pga. sin miljømæssige effektivitet, der bl.a. skyldes optimeret vægt, aerodynamik og højtydende motorer.

Forbedret køreegenskaber og brændstoføkonomi
508 tilbydes med et bredt udvalg af effektive motorer, der placerer sig i den bedste kategori, når det gælder ansvarlighed, brændstofforbrug og CO2-udledning.
Motorprogrammet er udstyret med seneste teknologi, som bl.a. inkluderer det nye e-HDi system (en ny generation af Stop & Start med forbedret køreegenskaber og brændstoføkonomi). Få måneder efter introduktionen vil 508 desuden kunne fås med Peugeots HYbrid4-teknologi, der vil give bilen 200 hk og firehjulstræk - og en CO2-udledning på kun 99g/km (eller nul, når den kun kører på el).

Komfort og vejgreb i særklasse
Passion er lig med køreglæde, hvilket altid har været en af Peugeots kerneværdier, og derfor er undervognen og affjedringen optimeret til at tilbyde maksimal komfort og et vejgreb i særklasse.
508 er baseret på PSA Peugeot Citroëns platform 3 og bliver produceret på fabrikken i Rennes-La-Janais.

Verdenspremiere til oktober
Peugeot 508 tilbydes i to varianter: Sedan (med en længde på 4,79 m) og SW (med en længde på 4,81 m). Begge modeller får verdenspremiere til oktober på Paris Motor Show.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.