• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. juni 2010 - Danske Spil

Lottovinder på biljagt

Par fra Amager vandt 10 mio. kr. i lotto - ser nu på biler.

Når man er Lotto-vinder, kan man f.eks. købe sådan en Audi A8. Når man er Lotto-vinder, kan man f.eks. købe sådan en Audi A8.

Danske Spil
Lottovinder på biljagt
Forrige lørdag vandt han 10 millioner kroner i Lotto på sit Plus-abonnement hos Danske Spil. I dag er han og konen ude at prøvekøre nye biler.
"Hvis du lige hænger på, så kører jeg ind til siden", begynder den nykårne Lotto-millionær, da Danske Spil fanger ham over telefonen.
"Ja, min kone og jeg er lige ude at prøvekøre nye biler. Hver vores selvfølgelig", forklarer han grinende.
Forrige lørdag vandt de 10 millioner kroner i Lotto på deres Plus-abonnement, hvor de automatisk spiller med hver uge. Men det var først i går, at ægteparret fra Amager fik den gode nyhed.
"Vi har været ude at rejse. Min kone havde sin telefon med, men jeg havde ladet min ligge derhjemme. Derfor anede vi ikke noget som helst om det, før vi kom hjem."

Vil have hver sin bil - og betaler kontant
Og sikke en nyhed at komme hjem til. Den har i den grad ændret dagsordenen for den kommende uge for vores vindere.
"Min kone skal holdes i kort snor", griner manden og fortsætter:
"Hun vil gerne bruge løs, men nu starter vi lige med bilerne. Jeg har altid sagt: Hvis vi vinder i Lotto, skat, så skal du ikke køre rundt i den gamle spand. Så det gør vi noget ved i dag."
Kort snor eller ej. Lidt store armbevægelser må man vel godt have lov at have. Især hos bilforhandleren.
"Det føltes godt at kunne sige, at vi køber kontant. Han kiggede godt nok lidt, da vi sagde, at det ikke kun gjaldt en, men to biler", griner Lotto-vinderen.

Ægteparret har også nogle børn, der skal nyde godt af forældrenes nye status som 10-dobbelte millionærer, men ellers har de endnu ikke lagt sig fast på, hvad resten af pengene skal bruges til.
"Vi skal da ud og hygge os lidt i aften. Men ellers tygger vi stadig på det", slutter samtalen med Danske Spil.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.