• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. juni 2010 - Skoda

Faceliftet Fabia og Roomster

Nye Škoda-modeller med iøjnefaldende forbedringer.

Škoda Fabia, som er en af danskernes foretrukne mindre familiebiler, bliver nu faceliftet og introduceres hos alle Škoda-forhandlerne i weekenden 5.-6. juni. Škoda Fabia, som er en af danskernes foretrukne mindre familiebiler, bliver nu faceliftet og introduceres hos alle Škoda-forhandlerne i weekenden 5.-6. juni.

Skoda 
Blandt danskernes foretrukne
Škoda introducerer den faceliftede Fabia som Hatchback og Combi samt den faceliftede Roomster hos alle Škoda-forhandlerne i weekenden 5.-6. juni, og priserne starter ved kun 119.000 kr. Det er iøjnefaldende forbedringer, der kendetegner den nye Fabia, der både faceliftes som Hatchback og i stationcarversionen. Især stationcarmodellen Fabia Combi har i adskillige år ligget øverst på salgslisterne. Škoda Roomster starter nu på 174.000 kr.

Nu commonrail-teknologi under motorhjelmen
Det mest bemærkelsesværdige findes under motorhjelmen i både Fabia og Roomster, idet begge modeller nu udstyres med såvel TSI benzinteknologi som commonrail-dieselteknologi. Škoda forventer særligt meget af den roste 1.2 TSI benzinmotor med direkte indsprøjtning og turbolader. 1.2 TSI motoren er rigtig økonomisk, da den kan præstere hele 19,2 km på en liter brændstof ved blandet kørsel. Alle motorer opfylder EU5-normen.

Motorprogram
Fabia introduceres med følgende motorprogram:
Benzinmotorer
1.2 44 kW/ 60 hk
1.2 51 kW/ 70 hk
1.2 TSI 63 kW/86 hk .
1.2 TSI 77 kW/105 hk
1.2 TSI 77 kW/105 hk med 7-trins DSG

Dieselmotorer
1.2 TDI CR 55 kW/75 hk – først til efteråret
1.6 TDI CR 66 kW/90 hk
1.6 TDI CR 77 kW/105 hk

Den næste generation af Fabia GreenLine introduceres først senere på året. Alle Fabia med dieselmotor har naturligvis dieselpartikelfilter.

Priserne starter på 119.000 kr. for Fabia med den 3 cylindrede 1.2 HTP benzinmotor og Classic udstyr. Fabia med den helt nye 1.2 TSI 86 hk benzinmotor koster 139.000 kr. med Classic udstyr.
Startprisen for Fabia med Common Rail turbodieselmotor er 149.000 kr. med Classic udstyr.
Merprisen for stationcarversioner er 10.000 kr. 7-trins DSG gear, der fås til 1.2 TSI med 105 hk, koster 25.000 kr.
Alle priserne er introduktionspriser, der gælder til 31. august 2010.

Udstyr
Fabia Hatchback og Fabia Combi kan fås med 3 udstyrsniveauer: Classic, Ambiente og Sport. Prisforskellen fra Classic til Ambiente er 25.000 kr. og fra Ambiente til Sport 20.000 kr. Fabia har altid været særdeles veludstyret, og denne linje fortsættes naturligvis. Allerede fra Ambiente udstyrsniveauet får man luksusudstyr som aircondition, sædevarme i forsæderne, multijusterbar førerplads med højdeindstilleligt førersæde, fartpilot, el-ruder foran samt CD-radio med AUX indgang, der giver mulighed for tilslutning af MP3 afspiller, og kørecomputer. Ønskes endnu mere udstyr kan man få Fabia med en række udstyrspakker, der fuldender bilen.

Nye udstyrspakker
Fabia Ambiente Plus pakke
Climatronic 1-zonet klimaanlæg
El-ruder bag
MaxiDot informationsdisplay
Lille læderpakke med 4-eget læderrat, lædergearknop, læderhåndbremsegreb
Opvarmende sprinklerdyser ved forruden

Pris kr. 9.995,- normalpris kr. 16.175

Fabia Combi pakke til Ambiente og Sport
Højttalere bag (4 stk.)
Sunset, som er ekstra mørktonede ruder bag, fra b-stolpen og rundt
Skillenet - lodret net i nylon bag ved bagsæde eller bag forsæderne
Parkeringssensorer bag
Opbevaringspakke med 12V-stik i bagagerum, 2 indkøbsposekroge i bagagerum, dørlommer i bagdørene og flexibel bagageholder i bagagerummet

Pris kr. 7.965,- normalpris kr. 13.275

Fabia Sports pakke til Ambiente og Sport
Sportspakke med sportssæder foran, 3-eget læderrat, lædergearknop og læderhåndbremsegreb
Sportsundervogn, der er sænket 15 mm
Hvidt tag – kombination med udvalgte farver
Pris til Ambiente er kr. 9.995 og til Sport kr. 5.995, hvilket svarer til ca. 50 % besparelse, såfremt udstyret skulle købes enkeltvis.

Sikkerhed
Som et oplagt valg for den lille familie er der fokus på sikkerheden i den nye Fabia. ESP, bremseassistent og ASR - Anti Slip Regulation - er standard i alle Fabia. Fabia var den første mindre familiebil i Danmark med ESP som standard. Fabias forbedrede sikkerhedskarosseri yder passagererne optimal beskyttelse, og naturligvis har Fabia også 6 airbags inklusive hovedairbags til beskyttelse af både for- og bagsædepassagerer. Fabia har også 2 ISOFIX beslag for optimal montering af børnestole på bagsædets yderste pladser.
Škoda forventer med den nye Fabia Hatchback og Fabia Combi at genindtage toppen af salgslisten i klassen. Fabia har i mange år vist sit værd i et utal af forskellige test, og der kører i dag næsten 38.000 Fabia på de danske veje. Fabia er tillige blandt de biler i klassen, der bedst holder brugtvognsværdien.

Škoda Roomster
Den fleksible og rummelige MPV Škoda Roomster faceliftes ved samme lejlighed. Roomster er især kendetegnet ved den avancerede bagsædeindretning, der kan kombineres i et utal af muligheder. De nye stærke priser for Roomster starter ved 174.000 kr., og Roomster får nu også benzinteknologien og Common Rail dieselteknologien under motorhjelmen. Roomster fås stadig som Van

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.