• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. juni 2010 - Ford, Renault, VW

Vil kåre Kvindebilen 2010

Hvilken bil vælger de danske kvinder, hvis de selv skal bestemme?

Passat CC - en veldrejet bil til en ditto kvinde. I hvert fald er den nomineret. Passat CC - en veldrejet bil til en ditto kvinde. I hvert fald er den nomineret.

Ford, Renault og VW
Premiere på Kvindebilen 2010
Den 8. juni kåres en bil for første gang nogensinde af en jury udelukkende bestående af kvinder. Bag det utraditionelle event står hele 16 bilmærker, der i fællesskab er gået sammen om at etablere begivenheden Kvindebilen 2010.
Kåringen af Årets Kvindebil udspringer af en undren over, hvorfor det til trods for 100 års kvindefrigørelse, hovedsageligt kun er mænd der taler og skriver om biler. Er det simpelthen fordi kvinder ikke interesserer sig for teknik? Er det kulturelt betinget? Eller er det en branche, der ikke forstår at kommunikere med kvinder? I realiteten er der lige så mange kvindelige bilister, som der er mandlige. Med invitation til en workshop under overskriften "Kvinder og Biler" ønsker de deltagende mærker, at sætte kvinderne i tale og skabe et alternativ til den traditionelt maskuline kommunikation om hestekræfter.

Kendte kvinder giver deres bud
Der vil under overskriften "Kvinder&Biler" blive afholdt foredrag af livsstilsekspert Christiane Vejlø, designeren Maria Widell Christiansen, der har været ledende ved udviklingen af Volvos kvindebil YCC og slutteligt vil Anna Thygesen give sit underholdende bidrag under overskriften "Nej din kunde er ikke en idiot, hun er en kvinde!"
Dommerpanel med Pernille Rosendahl, Szhirley og Le Gammeltoft
Parallelt med workshoppen tester en jury på 20 kvinder, de 16 forskellige bud på Kvindebilen 2010.
Dommerpanelet er sammensat af 10 udvalgte kvinder, der har tilmeldt sig via Facebook og 10 VIP-dommere, herunder navne som Pernille Rosendahl, Andrea Elisabeth Rudolph, Margrethe Vestager, Szhirley og Le Gammeltoft. Dagen rundes af med kåringen af Kvindebilen 2010 kl. 16.00.

Kår en kampvogn! Fra Citroen til Volvo
Der har været stor interesse om og bred opbakning til Kvindebilen 2010, fra såvel bilbranchen som medierne.

De nominerede biler til titlen som Kvindebilen 2010 er:
Citroen -DS3
Chevrolet - Spark
Ford - Kuga
Hyundai - i 20
Kia - Venga
Land Rover - DISCOVERY 4
Mercedes - E Klasse
Mitsubishi - i MiEV
Peugeot - Peugeot 207CC NYC
Renault -  Twingo 
Seat - Leon Cupra
Skoda - Yeti 
Suzuki - Alto
Toyota-iQ
Volkswagen - Passat CC 
Volvo - C30
BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.