• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. maj 2010 - Michelin

Michelin som rejsearrangør

Hotel-, restaurant- og turistguider er nu samlet på travel.viamichelin.com.

Michelin kombinerer din rejse Michelin kombinerer din rejse

Michelin
Alt samlet på et sted

ViaMichelin og Michelins guider tilbyder nu sammen en stor database med turistoplysninger og tjenester, som er blevet bearbejdet i mere end 100 år. Den nye hjemmeside indebærer, at man integrerer alt indhold fra Michelins grønne turistguider i form af kort og turistattraktioner med ViaMichelin og dennes digitale teknik. Travel.ViaMichelin.com tilbyder den rejsende alt, hvad han eller hun har brug for til planlægning af sin rejse, på en og samme hjemmeside.

Rejsen er sammensat efter egent ønske
Den nye hjemmeside omfatter også restauranter fra Michelins røde hotel- og restaurantguide, detaljerede kort, satellitbilleder, fotografier og en ruteberegner. Den rejsende tilbydes mulighed for at forberede og planlægge sin rejse. En personlig rejsehåndbog med færdige rejseplaner og rejsedokumenter tilpasset individuelle ønsker og budgetter oprettes direkte på hjemmesiden.

Kommentarer og bedømmelser fra tidligere rejsende
Via en omfattende søgefunktion kan besøgende foretage deres egne valg ud fra smag og forventninger. Hver turistattraktion, hotel eller restaurant præsenteres med en beskrivelse sammen med et foto og anden nyttig information. Udover ideer og forslag fra Michelins egen redaktion indeholder hjemmesiden også kommentarer og bedømmelser fra andre brugere som en yderligere hjælp til at vælge det rette rejsemål.

Følg ruteberegneren og nyd ferien
Michelin har gjort det så enkelt som muligt at surfe på Travel.ViaMichalin.com, alt ligner indkøbsvognen på en e-handelsplads, og man benytter "drag & drop"-teknikken. Rejsehandlingerne vises på et interaktivt kort med en ruteberegner, som beskriver hver del af rejsen.

100.000 hoteller verden over
Der findes yderligere, supplerende tjenester, som gør det muligt at booke fly- eller togbilletter, leje bil, booke værelse på mere end 100.000 hoteller verden over, købe rejseforsikring eller se lokale vejrmeldinger for rejsemålet.

Fakta:
Travel.ViaMichelin.com
90 lande
6.500 byer verden over med beskrivelser, fotos, turistoplysninger, restauranter, hoteller m.m.
5 sprog (engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk)
36.000 turistattraktioner fra Michelins grønne turistguider
57.000 restauranter fra Michelins restaurantguider
100.000 hoteller
30.000 fotos

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.