• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. marts 2010 - Ford Motor Co.

Ford Ka til 99.950 kr.

Vild priskrig i småbilsegmentet - Ford Ka bliver nedsat med 10.000 kr.

Ford Ka nedsættes til 99.950 kr. i basisudgaven. Ford Ka nedsættes til 99.950 kr. i basisudgaven.

Ford
Ka nedsættes
Den ene bilimportør efter den anden sætter priserne på deres små biler ned. Kampen om kunderne i småbilsegmentet er intens. Og nu vil Ford også være med og nedsætter prisen på billigste Ford Ka med 10.000 kr. til 99.950 kr. for Trend+-udgaven.
"Ford har kappet næsten 10.000 kroner af prisen for en ny Ford Ka, for at komme ned under den magiske 100.000 kroners grænse for en ny bil. Med en udsalgspris på blot 99.950 kroner for en spritny Ford Ka Trend, har Ford for alvor meldt sig ind i kampen på det store danske småbils-marked. Og som et særligt påskeæg, tilbyder Ford gratis ekstraudstyr til de 200 første, som skriver under på en købskontrakt i hele april måned", lyder det fra pressechef Lena Dahlquist, Ford Motor Co. A/S.

Et sjovt, frækt og velkørende bud på en smart bybil

Fords lille charmetrold har høstet masser af international anerkendelse siden introduktionen af den helt ny-designede minibil sidste år. Den nye Ford Ka, er med sit kinetic design, et sjovt, frækt og meget fornuftigt bud på en by-bil, der honorerer tidens krav til stil, sikkerhed, nem parkering og miljøvenlig transport.
Prissænkningen på den nye Ford Ka, er et bevidst forsøg på at fastholde Fords position som et af de mest solgte bilmærker i Danmark.
 
De små biler tegner sig snart for halvdelen af salget

"Vi skal simpelthen være til stede med et konkurrencedygtigt tilbud til de stadig flere danskere, som vælger en økonomisk mini-bil til at dække deres transportbehov. De små biler tegner sig allerede for næsten 50 procent af det samlede salg af nye biler i Danmark. Derfor er konkurrencen benhård og, rent psykologisk, er det blevet uhyre vigtigt, at kunne tilbyde en ny bil til under 100.000 kroner" forklarer Lene Dahlquist.

Udstyr for 4.980 kr. med i købet til de første 200 købere

Udsalgsprisen begynder ved 99.950 kroner for en Ford Ka Trend, som blandt andet byder på hastighedsalarm, indfarvede kofangere, 6 airbags, ESP inkl. bakkestart-assistance, ISOFIX barnesædebeslag og ABS bremser.
De første 200 kunder, der køber en Ford Ka Trend eller en Ford Ka Trend+ i april måned, får en udstyrspakke indeholdende radio/CD-afspiller samt enten en Parrot MKi 9100 telefon- og musiksystem eller en Garmin Nüvi 765 navigation uden merpris. Pakkerne repræsenterer en værdi på op til 4.980 kroner.

"Så kig forbi din lokale Ford forhandler fra 1. april og se nærmere på den lille charmetrold, Ford Ka", slutter Lena Dahlquist.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.