• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. marts 2010 - Bella Center

62.000 besøgte Biler i Bella

Biler i Bella havde 10.000 færre gæster end i 2008.

Over 62.000 personer besøgte Biler i Bella. Foto: Bella Center. Over 62.000 personer besøgte Biler i Bella. Foto: Bella Center.

Biler i Bella
Minister kom forbi
62.857 bilglade danskere lagde vejen forbi den store biludstilling i Bella Center fra torsdag til søndag. Det var 10.000 færre end i 2008, da finanskrisen ikke havde ramt landet. Og et ministerbesøg blev det også til. Klimaminister Lykke Friis kiggede forbi om lørdagen, hvor hun havde fokus på klimavenlige biler og blandt andet fik en tur i den eldrevne sportsvogn Tesla og elbilen Mitsubishi iMiEV

Optimismen er spirende

Bilsalget i Danmark har fremgang, og optimismen er spirende. Det
kunne også mærkes på den store biludstilling Biler i Bella, som afholdes hvert andet år i Bella Center. Her kunne tusindvis af besøgende kunne boltre sig i superbiler, luksusbiler, familiebiler, el-biler, motorcykler, tilbehør mv.
Biler i Bella har for første gang dedikeret en hel hal udelukkende til motorcykler.Og de mange udstillere er positivt stemt efter de fire udstillingsdage:
'Vi er begge med for første gang, og det har været en rigtig god oplevelse med stor respons fra vores besøgende. Vi har haft en bred be-øringsflade, da vi både har haft besøg af motorcykelentusiasterne og de bilinteresserede, som ofte også har kørekort til motorcykel', fortæller Ketty Haasum fra Italian Bike Store og Hans Jørgen Kordovsky fra Triumph Center Copenhagen.
Der var også smil hos biludstillerne. Kommunikationschef Ann Strøby fra Mitsubishi Danmark fortæller:
"Det er gået over al forventning. Der har været rigtig mange besøgende, og samtidig kan vi mærke, at danskerne har fået købelysten tilbage."

En klima- og energimisterminister kom forbi
En minister lagde også vejen forbi. Klima- & energiminister Lykke Friis besøgte udstillingen om lørdagen, hvor hun havde fokus på klimavenlige biler. Hun fik da også lige tid til at prøve en lille tur i den eldrevne sportsvogn Tesla og elbilen iMiEV fra Mitsibushi.
Ministeren har netop givet yderligere 7 millioner støttekroner til forskning i, hvordan elbiler og elforsyning kan spille bedst muligt sammen.

Biler i Bella 2010 havde et  besøgstal på i alt 62.857, hvilket Bella Center finder "meget tilfredsstillende".

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.