• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. november 2009 - Subaru

Tyskerne elsker Subaru

De tyske forbrugere vurderer Subaru højest af alle bilmærker.

Den ny Subaru Outback kan ses og prøves i den kommende weekend. Den ny Subaru Outback kan ses og prøves i den kommende weekend.

Subaru
Subararu bare bedst
I den store årlige undersøgelse blandt tyske bilejeres tilfredshed med deres bilvalg foretaget af ADAC, Tysklands svar på FDM, befæster det japanske mærke Subaru sin position som absolut bedste bilmærke.
"Man skal langt ned af listen for at finde de af danske motorjournalister højt besungne tyske mærker. Således er Porsche bedste tyske mærke med en 8. plads, mens BMW og Audi er nummer 15 & 16 og selveste Volkswagen roder nede på en 28.plads", lyder det fra Subarus pressechef Steffen Arnt.

Subaru til tops for 4. gang

"I langt de fleste biltests i det danske mediebillede, bliver de tyske bilmærker rost til skyerne og henviser konkurrenterne til de efterfølgende pladser når de sammenlignes. Anderledes ser det til gengæld ud når man spørger de mennesker der rent faktisk køber bilerne, ejer dem og kører i dem dagligt over længere perioder. I den sidste dugfriske undersøgelse fra tyske ADAC, er trenden lige modsat den skrevne presse. De bedste biler kommer generelt fra Japan. Basta! I Top 10 er 6 mærker japanske, og allerøverst finder man Subaru, nu for 4. gang i træk", uddyber han.

Også i Sverige høster Subaru mest tilfredshed

Noget kunne tyde på at den Japanske fabrik har fundet opskriften på hvad der gør bilejere glade for deres biler, for også i Sverige har de - generobret førstepladsen for ejerglæde (iht. Autoindex 2009). En af de helt store faktorer er helt sikkert at driftsikkerheden for en Subaru er blandt de bedste i verden, og man er da naturligt tilfreds med sin bil, når den aldrig eller sjældent fejler noget. 

Danmarkspremiere på Subaru Outback
I weekenden den 7.-8. november kan danskerne selv mærke efter, da den helt nye Subaru Outback har Danmarkspremiere. Outback er fjerde generation i klassen af såkaldte crossovers - en klasse som flere af de øvrige bilfabrikanter siden har kastet sig over. Bilen er allerede introduceret på den anden side af Atlanten i USA og blev kort efter udnævnt til SUV of the Year af magasinet Motor Trend, for sine fine egenskaber uanset hvilket vejr eller hvilke veje den bliver udsat for.

Priserne starter ved 464.900 kr.

Læs vores omtale af søstermodellen Subaru Legacy i denne artikel fra kåringen af Årets Bil i Danmark 2010.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.